Trainee Bedrijfskunde / Finance bij Lidl

0

Werkervaring van Menno Peereboom bij Lidl

“Mijn doel is om door te groeien naar een leidinggevende positie op de financiële afdeling. Ik heb al gemerkt dat ik bij Lidl alle ruimte krijg om mezelf te profileren.”

Voordat ik bij Lidl terechtkwam, werkte ik bij een groot advies- en ingenieursbedrijf. Hoewel het werk interessant was, miste ik de uitdaging van een meer dynamische werkgever.

Aangezien de retailbranche mij aantrok, besloot ik om een open sollicitatie naar Lidl te sturen. Van vrienden en kennissen had ik goede verhalen over dit bedrijf gehoord. De formule en snelle groei van Lidl spraken me aan, die passen goed bij mijn ambitie. Ik wil mezelf altijd blijven ontwikkelen.

Toen ik begon met mijn traineeship, heb ik eerst meegewerkt in een aantal filialen en in het distributiecentrum in Heerenveen. Daar heb ik veelzijdig werk verricht en de organisatie goed leren kennen. Ik werk nu sinds een aantal maanden op het hoofdkantoor in Huizen, waar ik al meerdere uiteenlopende opdrachten heb afgerond op drie verschillende afdelingen. Zo heb ik onder andere meegeholpen bij de uitrol van een nieuw kengetallenconcept, dat leidinggevenden helpt bij plannen van strategische keuzes en het evalueren van het succes van deze keuzes. Daar ben ik best trots op.

Met dit traineeship is het mogelijk om door te groeien naar een specialistische of leidinggevende functie. Mijn doel is om door te groeien naar een leidinggevende positie op de financiële afdeling. Ik heb al gemerkt dat ik bij Lidl alle ruimte krijg om mezelf te profileren, dus die ambitie durf ik wel uit te spreken. En de eerste stap is al gezet, want na afronding van mijn traineeship, ga ik aan de slag op de afdeling Controlling. 

Deel dit bericht

Comments are closed.