Young Professional TMNS – Hui-Fang Hsueh

0

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat ik de IT wel erg interessant vind. Hoe moet het nu verder na mijn studie, verder in de richting waar ik voor gestudeerd heb of toch een switch/combinatie zoeken?

Ik heb tijdens de Nationale carrièrebeurs rondgekeken naar potentiële werkgevers. Ik had nog nooit van TMNS gehoord en was zelfs bijna het standje voorbijgelopen! Tot ik de vacatures zag van de traineeships in TIBCO, Oracle en DevOps. Dat trok toch wel mijn aandacht. Een gesprek gevoerd en me opgegeven voor de selectiedag. Kan geen kwaad, zo bedacht ik me.

Het bedrijf bestaat toch wel al vele jaren en het heeft daarom ook veel expertise in hun diverse vakgebieden. Opgeleid worden tot een consultant bij hen leek me dan ook erg geschikt. Ik heb gekozen voor de traineeship in DevOps, spannend hoor, een nieuwe weg inslaan. Voordeel van een traineeship is dat je geen enkele voorkennis hoeft te hebben, dat leer je allemaal gaandeweg. Er wordt hard gewerkt aan je hard en soft skills en er komt natuurlijk ook genoeg zelfstudie bij kijken. Dit allemaal in een vrij korte periode van maximaal 5 maanden. Het traject leg je echter niet alleen af. Je wordt goed begeleid en je begint samen met andere trainees, wat erg gezellig is. Samen ga je de hordes tegemoet en probeer je ze te overwinnen, want pittig is het wel! Je krijgt er wel een hele mooie beloning bij: certificaten! Win win, nietwaar?

Kortom, de IT traineeship van TMNS biedt een hele goede basis aan voor je carrière!

Deel dit bericht

Comments are closed.