Zet stappen in je carrière met Moongro

0
Leestijd: 2 minuten

Hulp nodig bij de zoektocht naar jouw droombaan? Meld je dan aan voor de Moongro Talentpool! De Talentpool is een database met hoogopgeleid talent, van waar uit wij jou kunnen helpen met de volgende stap in jouw carrière.

Maar voor wie is deze Talentpool precies? Wanneer moet jij je inschrijven en hoe moet je gebruik maken van de Talentpool? Wij leggen het je uit!

Wat een Talentpool precies is en waarom jij je zou moeten inschrijven kun je lezen in de blog: ‘’Hulp bij het vinden van jouw droombaan?’’. Ook kun je in dit blog een FAQ vinden voor eventuele vragen die jij na het lezen van dit blog nog hebt.

Voor wie is de Talentpool?

Moongro heeft de Talentpool in het leven gebracht om hbo en wo studenten te ondersteunen tijdens het sollicitatie- en oriëntatieproces en zoveel mogelijk talenten te helpen aan een baan! Bij het zetten van de eerste stap van jouw carrière word jij door onze career consultants ondersteund en gecoacht. Zo wordt je niet alleen gekoppeld aan jouw droombedrijf, maar lees je ook samen met de career consultant jouw cv en motivatiebrief door en word je voorbereid op je sollicitatieproces; wat kun je verwachten tijdens een sollicitatiegesprek? En waar moet je op letten?

Als je nog niet bent afgestudeerd en dus niet op zoek bent naar een startersbaan kan de Moongro Talentpool jou ook heel veel bieden. Na jouw inschrijving, weten wij precies wat jij studeert, waar je interesses liggen en dus ook hoe wij jou, als student, kunnen helpen. Hiernaast blijf je ook altijd op de hoogte van de laatste tips en tricks tijdens je afstudeertraject!

Hoe maak jij gebruik van de Talentpool?

Deel uitmaken van de Moongro Talentpool is dus heel waardevol voor jouw oriëntatieproces zowel als student en als starter. Maar hoe kun je deze waarde toepassen? Belangrijk is dat jij jouw persoonlijke informatie zo volledig mogelijk invult. Er wordt contact opgenomen door een career consultant, tijdens dit gesprek is het enige wat belangrijk is dat jij laat weten wat jouw energie geeft en welke richtingen jou aanspreken. Als je nog niet aan het afstuderen bent, wordt deze informatie genoteerd in de database en kan er later in jouw afstudeerjaar opnieuw contact met je opgenomen.
Naast het contact met de career consultant ontvang jij na jouw inschrijving in de Talentpool een passend vacature aanbod in de mail van business-courses, inhousedagen, traineeships en startersvacatures. Met ruim 120 multinationals die klant zijn bij Moongro zal dit aanbod variëren tussen een Ahold traineeship, naar een Inhousedag van KLM!

Wanneer moet jij je inschrijven?

Voor de hand liggend is dat jij je inschrijft in de Talentpool zodra je op zoek bent naar een een baan, om op deze manier je kansen aanzienlijk te vergroten. Maar het antwoord op de vraag: ’Wanneer moet jij je inschrijven?, is nu! Of je nou aan de beginfase of eindfase van je studie zit, of je op zoek bent naar een startersbaan of juist net bent begonnen met je eerste baan. Op deze manier blijf je in elke fase op de hoogte van jouw carrièrekansen.

Aanmelden Talentpool
Deel dit bericht

Comments are closed.