Oldenburg Bonsèl & Associates B.V.

0

Wie zijn wij

Oldenburg Bonsèl is dé partner voor organisaties met financiële vraagstukken of behoefte aan tijdelijk extra capaciteit op financieel gebied. Financiële expertise is essentieel om goed in te kunnen spelen op de veranderingen binnen organisaties. Met een 2-jarig traineeship leidt Oldenburg Bonsèl young professionals op tot financiële specialisten.

Wie zoeken wij?

Het traineeship is geschikt voor afgestudeerde WO’ers, die zich willen ontwikkelen tot gespecialiseerde financiële specialisten. Het opleidingsprogramma bestaat uit colleges op vakinhoudelijk gebied en persoonlijke ontwikkeling, opdrachten in diverse sectoren en begeleiding door ervaren supervisors. Ons traineeship is dé perfecte start voor een succesvolle carrière als financieel professional, business controller of tot CFO van de toekomst.
Je kunt je ook aanmelden wanneer je al 1 tot 3 werkervaring hebt.

Kennismaken & Solliciteren

Bij Oldenburg Bonsèl ben je altijd van harte welkom voor een kop koffie om kennis te maken. Wil je direct solliciteren, dat kan natuurlijk ook. Typisch voor Oldenburg Bonsèl is dat we alle sollicitatiegesprekken op één dag houden. Een sollicitatieprocedure bestaat uit het maken van een case en twee gesprekken met toekomstige collega’s. Als we allebei enthousiast zijn over elkaar, dan volgt direct een arbeidsvoorwaardengesprek. Zo weet je direct waar je aan toe bent.

Deel dit bericht