Philips Innovation Award

0

De Philips Innovation Award is de award voor ondernemende en innoverende studenten uit heel Nederland. Studenten kunnen meedoen door een businessplan in te sturen dat geschreven is over een innovatief product of proces. Uiteindelijke zullen de studenten van de vijf beste businessplannen op de awardavond hun plan presenteren middels een elevators pitch om de jury en de 200 genodigden te overtuigen. De jury bestaat uit afgezanten van Philips, NXP, KPMG, TNO, de Gemeente Rotterdam, de Erasmus Universiteit Rotterdam en de TU Delft. Deze jury bepaalt wie van de finalisten HET in zich heeft om tot winnaar verkozen te worden.

Stuur dus voor 20 maart jouw businessplan in en wie weet sta jij op 17 april in de finale om de eerste prijs in de wacht te slepen!

De winnaar krijgt een geldprijs van 5000 Euro en daarnaast een breed pakket aan niet-financiële prijzen om direct zijn bedrijf te kunnen beginnen. Ook kun je informeel in contact komen met venture capitalists. Zo vormt de Philips Innovation Award de springplank die je nodig hebt om direct innovatief te gaan ondernemen!

Succesvolle deelnemers uit het verleden zijn studenten achter Senz Umbrellas en Holland Container Innovations.

Voor meer informatie bezoek de website.

Deel dit bericht