De IT afdeling van bol.com

0

De absolute top op IT-gebied. Business en IT lopen naadloos in elkaar over. Je werkt in kleine teams, we willen dat jij als engineer een verschil kan maken en dat zie je eigenlijk in alles terug. Jouw passie voor je werk is wat wij van je verwachten te zien. Maar wat jij ook van ons mag verwachten te zien!

Bol.com zou de beste webwinkel niet zijn als we niet zouden beschikken over de absolute top op IT-gebied. E-commerce wordt hier dan ook gespeld als I-commerce. Want IT, Internet en Individuele topprestaties leiden tot een blijvend succes in de E-commerce.

 

Iedereen maakt hier het verschil

Onze collega’s bij bol.com denken anders, je bent niet zomaar een nummertje in een snel groeiende organisatie. Wij geven zelf vorm aan de wereld om ons heen. Bij bol.com krijgt authentiek talent de ruimte om z’n weg te zoeken en een unieke bijdrage te leveren aan het worden van de beste winkel van Nederland en België. Daar werken we hard voor, het resultaat staat bij ons nooit op zichzelf.

 

Meer dan een website

Heb jij het idee dat bol.com slechts een simpele website is? Dat zien wij als groot compliment! Je zoekt iets op, bestelt het en de volgende dag heb je het in huis. Zo eenvoudig willen we het hebben, voor iedereen. Inmiddels is dit ons gelukt voor ruim 5,5 miljoen mensen, zij kunnen kiezen uit bijna 10 miljoen verschillende producten. Simpel, op zeer grote schaal dus. Met meer dan 300 IT-collega’s op 1000 bol.commers mag er toch wel duidelijk zijn dat IT een cruciale rol speelt om al dat geweld terug te brengen tot iets wat heel simpel overkomt. 

Dit vraagt uiteraard wel wat van de IT-organisatie, waarbij niet alleen de klant centraal staat, maar ook jij als bol.commer. En waarbij onze visie heel simpel is: ‘You Build IT, You Run IT, You Love IT’.

 

You Build IT, You Run IT, You Love IT

Met onze visie vragen wij om creativiteit, jij bent tenslotte de expert op het gebied van wat wij nog niet beheersen. Je krijgt de volledige verantwoordelijkheid voor je werk en datgene wat je maakt. Het is jouw taak om dit 24/7 beschikbaar te houden voor die ene gebruiker en miljoenen andere klanten. Jij bent instaat om een verschil te maken. 

Onze IT-structuur volgt de strategie en maakt het mogelijk dat jij en je team elke dag zelfstandig mogen meewerken aan de beste webwinkel van Nederland en België. De IT-afdeling is nauw verbonden met de business-afdelingen van bol.com en richten zich samen op de functionaliteiten om onze klanten op de beste manier te kunnen helpen. Met het heft in eigen hand, proberen we een 24/7 uptime te garanderen van alle business-softwareproducten.

Benieuwd naar de mogelijkheden bij bol.com op het gebied van IT? Bekijk dan hier de IT vacatures, of neem contact op voor een open sollicitatie.

Deel dit bericht