Past een traineeship bij mij?

0

In veel traineeshipvacatures komen de woorden: Gedreven, zelfbewust, leergierig, ambitieus, geen 9 tot 5 mentaliteit, avontuurlijk, ondernemend en gedreven vaak terug. Daarnaast wordt er vaak verwacht dat je naar het buiteland bent geweest en dat je voorzitter bent geweest van een studentenvereniging. Het komt er dus op neer dat er veel van je gevraagd wordt om mee te mogen doen aan een traineeship.

Maar dit is ook juist wat bedrijven willen afgeven, je moet iemand zijn die echt boven het maaiveld uit steekt en over kwaliteiten beschikt die andere niet hebben.  Er wordt dus veel van je verwacht tijdens een traineeship.  

Zoals hierboven te lezen valt worden er hoge eisen gesteld aan trainees. Maar veel starters/afgestudeerden zijn hier niet bewust van en weten niet altijd wat ze willen en kunnen met hun studie. Om dat ze niet weten wat ze willen kiezen ze vaak voor een traineeship. Omdat veel mensen denken dat een traineeship het hoogst haalbare is, wil iedereen tegenwoordig een traineeship doen. Veel van hen zijn starters en afgestudeerde, die zich aanmelden zonder te kijken of dit eigenlijk wel bij hun past. Denk jij dat een traineeship bij je past kijk dan snel bij ons overzicht van alle verschillende traineeships. 

Deel dit bericht