Aniek Breuls, USG Finance Trainee

0
Leestijd: 2 minuten

“Afwisseling, oplossingen zoeken en samenwerken met diverse afdelingen, dát is waar ik energie van krijg. En al die dingen komen terug in mijn werkzaamheden als trainee bij USG Finance”
“Na het afronden van mijn studie bedrijfseconomie ben ik aan de slag gegaan als trainee bij USG Finance. Mijn eerste opdrachtgever was gelijk een grote naam: FGH Bank. In negen maanden tijd heb ik daar diverse functies uitgevoerd. Ik begon met uitvoerende werkzaamheden, maar heb ook als project controller gewerkt. Een leuke, leerzame tijd waarin ik gelijk veel collega’s leerde kennen.

Na het afronden van die klus heb ik meegewerkt aan een Finance improvement scan project voor acht middelbare scholen en momenteel werk ik in een commercieel bankingteam van een internationaal bedrijf. Die afwisseling vind ik geweldig. Ik weet nog steeds niet zo goed welke kant ik precies op wil in de financewereld en op deze manier kan ik bij verschillende bedrijven binnenkijken. De afwisseling in werkzaamheden is groot. Ik leer ontzettend veel, werk samen met diverse afdelingen en er is veel ruimte voor zelfstandigheid.

Daarnaast is er bij USG Finance ook veel aandacht aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Eén keer per maand volg ik op zaterdag als onderdeel van mijn traineeship een cursus waarbij goed wordt gekeken naar wat ik aan het doen ben en wat ik ervan geleerd heb.”

Over USG Finance

USG Finance is een full-service bureau voor financiële en personele vraagstukken. Met een team van hoogopgeleide professionals nemen we onze opdrachtgevers niet alleen specialistisch werk uit handen, maar ook projecten en complete processen. Daarbij beperkt onze inzet zich niet tot detachering, maar maakt dit doorgaans deel uit van een totaaloplossing. Als je bij USG Finance aan de slag gaat, kom je terecht in een goed opgeleid en verbonden team van professionals. We hechten veel waarde aan een informele werksfeer, zonder strak keurslijf, met een goede balans tussen werk en privé. Benieuwd naar andere blogs over USG Finance? Klik dan hier.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.