Deloitte: Mijn carrière gelanceerd!

0
Leestijd: 2 minuten

Emiel de Jong is Business Analyst op het gebied van Financial Advisory Services.

Eerste werkweek
Mijn eerste week bij Deloitte ging van start met een landelijke introductiedag in de jaarbeurs Utrecht. Hier maakte ik kennis met andere ‘new hires’ afkomstig van verschillende afdelingen binnen Deloitte. Na deze eerste werkdag ging ik naar huis met een iPhone, laptop en een leaseauto! De volgende dag maakte ik kennis met mijn team op het kantoor in Utrecht. Een niet alledaags kantoor voorzien van de Deloitte iZone: inspirerende vergaderruimten met motion screens, pressure cooker, video conference rooms, 3D printer en zitzakken. Ook maakte ik kennis met mijn team. Hierna volgde enkele gezellige dagen in Zandvoort. Deze dagen werden ingevuld met diverse trainingen (Excel modeling, presenteren, compliance) en na afloop was er een gezellige borrel in het hotel. Na deze dagen in Zandvoort was mijn eerste werkweek bij Deloitte alweer voorbij.

Eerste projecten
Kort na deze eerste week startte ik met een groot project. Dit project bestond uit een uitgebreide portefeuille analyse van een partij uit de publieke sector. Bij dit project merkte ik direct de specialistische kennis van de verschillende afdelingen van Deloitte. Al snel werd ik betrokken bij het project en werd ik verantwoordelijk voor diverse deelproducten. Bij volgende projecten merkte ik ook de synergie tussen de verschillende afdelingen van Deloitte. Zo ben ik momenteel bezig met bedrijfswaarde berekeningen van zorginstellingen en het bijbehorende vastgoed van de zorginstellingen. Deze opdracht is intern afkomstig vanuit Deloitte Audit die de jaarrekening controle van deze zorginstellingen uitvoert en voor deze specifieke vraag de expertise van Deloitte Real Estate Advisory inschakelt.

Opleidingen
Na één maand kreeg ik direct de kans om naast het werk, ook verder te leren. Dankzij Deloitte kon ik deelnemen aan een vastgoed gerelateerde opleiding. Deze opleiding bestond uit 10 topclasses gegeven door verschillende professionals. Inmiddels heb ik deze opleiding succesvol afgerond. Daarnaast zijn er diverse Deloitte E-learnings beschikbaar.

Terugkijkend op mijn eerste maanden
Terugkijkend op mijn eerste maanden realiseer ik me dat ik nog nooit zoveel heb geleerd in zo’n korte tijd. Dankzij de aanwezige kennis, de opleidingsmogelijkheden, de Deloitte Library en het uitgebreide internationale Deloitte netwerk, ben ik overtuigd dat ik mezelf hier nog lang kan door ontwikkelen. Daarnaast zorgen gezamenlijke lunches, gezellige teamborrels en de Real Estate Advisory Skitrip, voor extra gezelligheid binnen het team.

De eerste maanden in één zin samengevat: ‘Mijn carrière is gelanceerd!’

Deel dit bericht

Comments are closed.