Werkervaring CRM Consultant Avanade

0
Leestijd: 2 minuten

Sander:

Waar werk je momenteel aan?
Ik ben momenteel een CRM-oplossing aan het bouwen voor een groot Nederlands energiebedrijf. Daarbij draait alles om het verbeteren van de marketingprestaties van hun callcenter. We hebben trouwens net de eerste ontwerpen aan de klant laten zien en ze waren daar erg blij met de vooruitgang die we tot dusver hebben geboekt.

Hoe is het om bij Avanade te werken?
Ik vind het heerlijk om bij Avanade te werken, omdat ik voortdurend wordt uitgedaagd om nieuwe oplossingen te vinden met behulp van nieuwe technologieën. Als je in CRM werkt, heeft wat je doet echt effect op de resultaten van het bedrijf. Dat is voor mij een grote stimulans om uitstekend werk af te leveren.

Zorgt Avanade goed voor zijn werknemers?
Het kost me echt moeite om alle trainingsmogelijkheden in te plannen die Avanade me biedt. Onze carrièremanagers zorgen dat je je hele trainingsbudget benut — bij mij gaat het om 15 dagen per jaar. Er zijn maar weinig bedrijven die zo gefocust zijn op het ontwikkelen van hun personeel.

Hoe krijg je bij Avanade erkenning voor je bijdragen?
Bij Avanade wordt de evaluatie van je carrière-ontwikkeling en werkprestaties uiterst serieus genomen en nooit overgeslagen. Ook is er een fantastische cultuur van informele erkenning. Als je iets goed gedaan hebt, is er altijd wel een leidinggevende die je dat laat weten. In 2011 werd het hele team van Avanade Nederland bovendien als bedankje op een reis naar Malta getrakteerd. We hebben daar veel plezier gehad!

Waarom zou iemand bij Avanade moeten gaan werken?
Er zijn vele redenen waarom ik iemand een baan bij Avanade zou aanraden. De carrièremogelijkheden, de training en het gevoel van kameraadschap zijn ongeëvenaard. Ook heb je hier het gevoel dat je deel uitmaakt van een echte internationale gemeenschap. Plaats je een technische vraag voor je collega’s over de hele wereld, dan zijn er altijd wel mensen die antwoorden — soms zelfs te veel! Bij andere bedrijven is dat niet zo. De technologie en middelen die we tot onze beschikking hebben via Microsoft en Accenture geven ons ook zeker een voorsprong op de concurrentie.

Deel dit bericht

Comments are closed.