“Het Young Professional Programma van Solid Professionals zorgde voor de ideale overstap van mijn studentenleven naar mijn eerste echte baan”

0
Leestijd: < 1 minuut

Sander Bouwhuis is aan de slag gegaan via het Young Professional Programma bij a.s.r. als opdrachtgever. Binnen a.s.r. werk ik op de afdeling SSC Marktwaarde waarbij onze afdeling verantwoordelijk is voor het rapporteren van de QRT (Quantitative Reporting Templates). Binnen de afdeling val ik in het team Modelontwikkeling en wij verzorgen de modelwijzigingen.

“Naast het feit dat Solid Professionals zich richt op advies en interimdienstverlening binnen Finance & Risk en zij vele goede contacten hebben met alle grote financiële dienstverleners, zie ik het bedrijf ook als een soort vereniging waar ik mijn ervaringen als jonge werknemer met andere jonge collega’s binnen de financiële sector kan bespreken. De leuke activiteiten en interessante cursussen die worden aangeboden is echt een toegevoegde waarde”. Wil je meer lezen over de ervaringen van Sander?

Deel dit bericht

Comments are closed.