Hoe is het om werkstudent te zijn bij Linklaters?

0
Leestijd: < 1 minuut

Advocaat-stagiaire (Nijmegen)

Linklaters heb ik leren kennen door mijn deelname aan het Female Leadership in Big Law event. Dit maakte mij enthousiast om Linklaters nog beter te leren kennen. Waardoor ik van september tot en met december 2018 aan de slag ben gegaan als werkstudent bij de sectie Dispute Resolution. Vol enthousiasme ben ik begonnen en nu na een paar maanden en erg blij dat ik gedurende mijn werkstudentschap een aanbod kreeg als Advocaat-stagiaire.

Wat mij heel erg beviel aan Linklaters is dat het een nuchter en vriendelijk kantoor is. Ze werken aan erg interessante en uitdagende zaken. Dit maakte mij dan ook gedurende mijn werkstudentschap steeds enthousiaster. Daarnaast werken er ongeveer 60 advocaten en 40 ondersteunend personeel waardoor je iedereen leert kennen! Tevens waren er meerdere informele evenementen (ofwel met alleen de sectie ofwel met kantoor) waardoor je ook het kantoor op een informele manier leert kennen.

Wat ik persoonlijk belangrijk vond was dat ik ook echt een steentje kon bijdragen. Daarnaast ook opbouwende en regelmatig feedback kreeg als werkstudent.
Verder werd ik ook herhaaldelijk bij dezelfde zaken betrokken waardoor je steeds een beter beeld krijgt van de zaken en van het werk wat de advocaten doen bij Linklaters.

Mijn werkstudentschap bij Linklaters zou ik daardoor ook omschrijven als betrokken, interessant en uitdagend! Ik raad je dan ook zeker aan om bij Linklaters een student-stage of een werkstudentschap te doen.
Sinds oktober 2019 ben ik terug bij Linklaters als Advocaat-stagiaire en dat bevalt erg goed!
Ben je ook benieuwd naar wat Linklaters te bieden heeft en wil je kennismaken met ons. Klik dan op de onderstaande button!

 

Werken bij Linklaters

 

 

Deel dit bericht

Comments are closed.