De trend die traineeships heet

0

Steeds meer bedrijven zijn op zoek naar dat ene talent. Veel afstudeerders worden steeds kritischer en de arbeidsmarkt wordt steeds krapper. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor starters bijna onbegrensd. Steeds vaker beginnen starters hun carrière met een traineeships, veel headhunters zijn op zoek naar deze jonge ambitieuze talenten.

Een headhunter  is een persoon die naar talenten zoekt voor specifieke posities binnen het bedrijf. Wanneer jij als starter/afstudeerder een traineeship volgt die goed staat aangeschreven, groei je als snel uit tot de persoon die zij zoeken.

Tegenwoordig zie je steeds meer traineeships, het is niet meer exclusief voor grote bedrijven. Door dat het aanbod zo erg groeit, zie je dat het niet alleen maar bij succesverhalen blijft. Dit komt dan meestal omdat er weinig uitdaging is of geen doorgroeimogelijkheden na het traineeship. Terwijl dit juist dingen zijn die heel belangrijk zijn voor de nieuwe generatie.

Het is daarom ook niet meer voldoende om als bedrijf alleen met een goed salaris te komen, er zijn veel meer dingen die mee spelen bij de talenten. Wat steeds belangrijker wordt zijn: opleidingsmogelijkheden, persoonlijke ontwikkeling, doorgroeimogelijkheden en een prettige werkomgeving. Dus ben jij op zoek naar een traineeship om je carrière mee te beginnen, neem dan snel een kijkje op onze website.

Deel dit bericht