Rembrandt F&O – Junior consultant

0
Leestijd: 2 minuten

Pjotr van Deursen (consultant – 1990)

Mijn start bij Rembrandt F&O

Van 2008 tot 2013 heb ik aan de Erasmus Universiteit Rotterdam het Mr.drs.-programma voor Economie en Rechten gevolgd. In dit programma volg je de opleidingen Economie en Bedrijfseconomie en Rechtsgeleerdheid naast elkaar. Door de fusie en overnameaspecten die in mijn masters Financial Economics en Bedrijfsrecht aan de orde kwamen, leek een baan in deze sector mij zeer uitdagend, omdat hierbij mijn beide opleidingen van pas komen.

Tijdens de M&A Talent Day van mr.drs.-studievereniging In Duplo ben ik in aanraking gekomen met Rembrandt F&O. Mede door de enthousiaste verhalen en de leerzame dag besloot ik tijdens het afronden van mijn masterscriptie te solliciteren. Na mijn afstuderen ben ik vervolgens in oktober 2013 begonnen als junior consultant bij Rembrandt F&O.

Mijn werkzaamheden bij Rembrandt F&O

De projecten bij Rembrandt F&O worden altijd uitgevoerd door een team dat bestaat uit een projectleider en een projectmedewerker. Al vanaf de eerste dag draai je als junior consultant, naast de diverse trainingen, volledig mee als projectmedewerker bij verschillende projecten. Op deze manier ben je bij alle fases van de trajecten betrokken. Hoewel je natuurlijk veel overlegt met de projectleider, voer je als projectmedewerker ook veel werkzaamheden voor het project zelfstandig uit. Dit betekent dat je al direct veel verantwoordelijkheid krijgt.

De projecten zijn ook zeer afwisselend. Zo ben ik als projectmedewerker betrokken geweest bij de verkoop van financieel detacheerder Fagro aan het beursgenoteerde DPA, maar ook bij de waardering van een timmerfabriek. De verschillende soorten projecten en de diverse fases waarin de projecten zich bevinden, maken het werken bij Rembrandt F&O erg afwisselend.

Benieuwd naar ook anderen hun verhalen, van beginner tot professional en van jong tot oud? Check dan ook snel de andere blogs! Op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.