Arbeidsvoorwaarden van ING

0
Leestijd: 2 minuten

Wij vinden het belangrijk dat alle medewerkers in staat zijn om hun werk goed te kunnen doen. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons centraal. Vanzelfsprekend horen goede arbeidsvoorwaarden hierbij. Onze arbeidsvoorwaarden zijn onderscheidend en toonaangevend. Wij onderscheiden ons namelijk op een aantal gebieden en vervullen daarmee een voorbeeldfunctie voor andere bedrijven.

ING biedt een uitstekend salaris en heeft ervoor gekozen om een beloningsbeleid met alleen een vaste beloning te hanteren. Om jouw prestaties te verbeteren gebruiken we een systeem van voortdurende planning, coaching en beoordeling. Dit zal weer leiden tot een beter bedrijfsresultaat waarbij resultaat- en ontwikkelafspraken centraal staan. We nemen de belangen van alle partijen mee in dit proces. We geven je de ruimte om je talenten in te zetten en zelf met oplossingen te komen waardoor je de doelen kunt halen. Er is onderling vertrouwen want afspraken maken jullie samen en je resultaten worden eerlijk beoordeeld.

Je beslist zelf over een deel van je arbeidsvoorwaarden door het Keuze Budget waarmee je bijvoorbeeld maandelijks een keuze kunt maken over het uitkeren van je dertiende maand.Om medewerkers op de juiste plek te krijgen binnen het bedrijf bieden wij veel persoonlijke ontwikkelingstrajecten aan en diverse vakinhoudelijke opleidingstrajecten.

Je kunt op kosten van ING een OV-jaarabonnement aanvragen en dit abonnement kun je ook privé gebruiken. Je kunt ook kiezen voor een reiskostenvergoeding of kijken of je in aanmerking komt voor een lease auto.

Tevens profiteer je van aantrekkelijk kortingen op producten en diensten van ING. Wij bieden ook korting op geselecteerde activiteiten en uitjes zoals korting bij hotels of musea.

Het Nieuwe Werken betekent dat je kunt bepalen of je plaats- en tijdonafhankelijk werkt. Je krijgt meer vrijheid en verantwoordelijkheid om binnen de gemaakte afspraken met je team en manager je eigen werk in te delen. Hiermee helpen we je om een goede balans tussen privé en werk te vinden.
Elke medewerker van ING bouwt pensioen op waarbij de basispremie wordt opgebracht door de werkgever en de werknemers samen. De verhouding is 2/3 voor ING en 1/3 voor jou. De aanvullende risicopremie betaalt ING. De pensioensuitkering is gebaseerd op een middelloonregeling.

Lijkt het je leuk om ING te werken? Lees hier de ervaring van Sammy over zijn IT traineeship bij ING! En misschien kom jij binnenkort ons team versterken!

Deel dit bericht

Comments are closed.