Bol.com lanceert Design Podium

0
Leestijd: < 1 minuut

Wie op zoek is naar bijzondere meubels, lampen en woonaccessoires die ontworpen zijn door aanstormend design talent, kan vanaf vandaag zijn hart ophalen bij bol.com. De woonwinkel van bol.com is uitgebreid met het bol.com Design Podium, een inspirerende winkelomgeving met designartikelen voor in huis. En daar hoeft niet eens diep voor in de buidel getast te worden: er zijn al mooie designitems verkrijgbaar vanaf 25 euro.

Designitems van eigen bodem
Met het Design Podium plaatst bol.com bijzondere woonartikelen van professionele designers in één online winkel. Je vindt er onder andere designitems van eigen bodem zoals een Batsenkruk van Studio Roex, een superhelden vaas van Jasmin Djerzic en een transformable lamp van Arend Groosman.

Veelbelovende designers
Bol.com start met het aanbod van 24 veelbelovende designers. Op het Design Podium vertellen zij het verhaal achter hun ontwerpen. Wist je bijvoorbeeld dat Arend Groosman altijd modulair ontwerpt met de productietechniek in het achterhoofd? De designers geven uitgebreid informatie over het ontwerp, hun visie en het materiaal van het product. Daarnaast bieden de designers volop wooninspiratie met leuke tips en aansprekende fotografie. Kijk voor meer informatie op: bol.com/designpodium. – See more at: http://pers.bol.com/2015/10/bol-com-lanceert-design-podium/#sthash.T3XqOf5B.dpuf

Samenwerking CROWDYHOUSE
Voor de ontwikkeling van het bol.com Design Podium is een samenwerking aangegaan met CROWDYHOUSE, een online marktplein voor designers uit binnen- en buitenland. Het is de missie van CROWDYHOUSE om onafhankelijke designers hetzelfde bereik te bieden als grote merken hebben en hen zo onder de aandacht te brengen bij een breed publiek. Voor het aanschaffen van de designitems kunnen klanten namelijk rekenen op de bol.com service zoals eenvoudig online bestellen, kiezen uit meerdere betaalmogelijkheden en 24/7 contact kunnen opnemen met de klantenservice.

Deel dit bericht

Comments are closed.