Business Courses van de Boston Consulting Group

0
Leestijd: < 1 minuut

Boston Consulting Group Business Courses
Jaarlijks worden er door de Boston Consulting Group (BCG) verschillende business courses en inhousedagen georganiseerd. Deze evenementen worden voor het toptalent onder de studenten gehouden. In dit artikel geven wij je een overzicht van de belangrijkste business courses:

Business Course ‘Strategy Marathon’
Dit tweedaagse evenement wordt twee keer per jaar in Amsterdam gehouden. Deze Marathon is op een wereldfusie waaraan BCG heeft meegewerkt gebaseerd. Tijdens deze dagen heb je de kans om jouw visie in de praktijk uit te werken.

Business Course ‘World Food Programme’
Dit vijfdaagse evenement wordt in Rome gehouden. Je zal te maken krijgen met het zoeken naar een strategische oplossing voor het wereld honger probleem.

Business Course ‘A Taste of Strategy’
‘A Taste of Strategy’ is ook weer een vijfdaags evenement en wordt gehouden in een chateau bij Parijs. Geheel in thema zal je nadenken over de overname van een wijnhuis. Deze business course wordt in samenwerking met INSEAD gehouden.

Naast deze evenementen worden er ook nog een IT business course en een Corporate Finance Workshop georganiseerd. Klik hier om het actuele overzicht van deze recruitment evenementen te zien.

Deel dit bericht

Comments are closed.