Carrière starten: waarom ABN AMRO?

0
Leestijd: < 1 minuut

Vanuit de gedachte dat klanten voorop en collega’s centraal staan, leiden wij je op in een specialisme dat bij jou past.
Starters bij ABN AMRO werken door heel Nederland. Je kunt aan de slag bij 25 bankkantoren. Uiteraard geldt wel dat je de mentaliteit van ABN AMRO hebt: je bent servicegericht, bereid om veel te leren, ondernemend en durft zelf verantwoordelijkheid te nemen. Het is geen probleem als je geen ervaring hebt of geen economische studie hebt gedaan, zolang je maar een hbo-diploma op zak hebt en geïnteresseerd bent in financiële zaken.

Relaties
Bij ABN AMRO leer je veel van je collega’s en klanten. Met die klanten heb je namelijk regelmatig contact. Je komt op deze manier steeds meer over je gesprekspartners en hun bedrijf en sector te weten. Je gaat bij ons dus relaties voor langere tijd aan. Deze relaties bouw je zowel op op basis van vakkennis als oprechte interesse. Je komt steeds meer te weten en wordt ook steeds meer een specialist. Dit zul je vooral merken aan de adviezen die collega’s en klanten aan je gaan vragen.

Welke functie past bij jou?
ABN AMRO denkt met je mee. Wij proberen je op de juiste plek te krijgen en je ook medeverantwoordelijk te maken voor de vooruitgang van het bedrijf. Voorbeelden van functies die veel gevraagd worden zijn Junior Consultants bij Operations, Startend Medewerker Operations, Project Officer bij Procurement en Aankomend Relatiemanager.

Nieuwschierig geworden naar een functie binnen ABN-AMRO? Noushin werkt al een als professional bij de group adit afdeling van ABN-AMRO en verteld je precies hoe dat is. 

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.