Stage bij een bank? Echt niet saai! ABN AMRO

0
Leestijd: < 1 minuut

Moet jij nog een stage lopen en loop je vast door elke keer terug te vallen op dezelfde bedrijven? Een bank, het klinkt saai en eentonig, maar Sales stagiair Joost vertelt anders. Benieuwd naar zijn verhaal? Lees het hieronder.

“Tijdens mijn studie leer ik ondernemingen duurzaam ontwikkelen door innovatie en creativiteit. Een attente collega wees me op een stage bij de afdeling Sales Innovatie bij ABN AMRO. Daar stomen we de bank klaar voor een duurzame en succesvolle toekomst.”

“Op dit moment werk ik aan een project over werken bij de bank in 2020. Ik onderzoek wat huidige studenten op dat gebied belangrijk vinden. Erg interessant om de verschillen tussen generaties bloot te leggen en het is waardevolle informatie voor de toekomst.”

Een werkweek van een stagiair ziet er bij iedereen anders uit. Bij ABN AMRO hoef je als stage opdracht in ieder geval niet bang te zijn dat het eentonig wordt.

“Een echte standaardweek heb ik niet. Het ligt er maar net aan waar en waarmee je bezig bent. De ene keer ben ik buiten de deur voor gesprekken met ervaringsdeskundigen, de andere keer doe ik intern kennis op door ideeën uit te wisselen met collega’s.”

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.