CEO Traineeship Tele2: echt een uitdaging

0
Leestijd: 2 minuten

Bij het CEO traineeship moet je soms letterlijk dag en nacht klaar staan. Maar dat zijn juist de momenten dat je de meest bijzondere dingen meemaakt.

Maurits: ”Er waren wel momenten dat ik mij afvroeg waar ik terecht was gekomen. Maar even later kan ik daar dan ook wel weer een kans in ontdekken. Ik bedoel, hoe vaak krijg je de kans om vijf uur in auto te zitten met jouw CEO en hem helemaal uit te horen.”

Jorran: “Zelf had ik van te voren nooit gedacht dat de samenwerking tussen CEO en trainee zo informeel zou zijn. Het zijn twee mannen die aan de top van een bedrijf staan en die hun tijd wel beter kunnen besteden. Toch is dit absoluut niet het geval. Je kunt ze werkelijk alles vragen! Van de simpele dingen tot aan de zeer vertrouwelijke onderwerpen. En altijd krijg je een eerlijk en straight forward antwoord.

Niet alleen de ongekende diversiteit aan werkzaamheden maken het CEO traineeship tot een leerzame ervaring, ook de nauwe samenwerking met de top van het bedrijf wordt door de trainees erg gewaardeerd.

Janwillem: ”Je zit bijna dagelijks aan tafel met meer dan 100 jaar telecomervaring, daardoor leer je op zo’n andere manier naar zaken kijken. Dat merk ik nu ook dagelijks in mijn nieuwe functie binnen Tele2.”

Boudewijn: “Het is de meest leerzame rollercoaster waar ik ooit in heb gezeten. Lange dagen, veel nieuwe gezichten, verwachtingen, keuze’s maken, maar voorop staat dat je moet begrijpen waarmee je bezig bent. Het was een nieuwe markt voor mij, met veel onbekende afkortingen en dat maakte het schrijven van rapportages/presentatie’s niet altijd even makkelijk. Als ik één ding geleerd heb is het altijd weten wat ‘the bigger picture is’, is dit niet het geval heb je 1000 man om je heen om er achter te komen  wat dit is.“

Lees hier meer wat de huidige CEO-trainee Jorran Muller en zijn voorgangers vertellen over het traineeship.
Inhoud CEO Traineeship Tele2
CEO Traineeship Tele2: doorgroei kansen

Deel dit bericht

Comments are closed.