Cis van KPN aan het woord

0
Leestijd: < 1 minuut

De potentie van Big Data

“We laten bedrijven kennismaken met de kracht van Big Data. Veel organisaties vragen zich af wat ze met Big Data kunnen. Een van de diensten die KPN  biedt  is ‘Gids in Big Data’. We inventariseren hoe we meerwaarde voor de klant kunnen creëren, met behulp van hun eigen data. Daarna kunnen we de klant helpen een continue ‘Big Data’ competentie op te bouwen. Ik merk dat steeds meer klanten inzien dat Big Data meerwaarde creëert en dat we steeds innovatiever en creatiever worden met de oplossingen die we aandragen.”

Ontwikkelen in een informele sfeer

“Ontwikkeling loopt als een rode draad door je carrière. Wanneer je in dienst komt volg je een opleidingstraject, waarmee je de basis legt voor het verdere verloop van je loopbaan. Daarna ga je specialiseren. Je krijgt de tijd en ruimte om je kennis en ervaring te vergroten. In mijn geval heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van Big Data. Je netwerk is hierbij heel belangrijk. Door de informele sfeer kom je snel in aanraking met mensen uit alle lagen van de organisatie. Je kunt genoeg kansen creëren, maar je moet er ook zelf achteraan blijven gaan. ”

Werken bij KPN Consulting  

“Mijn werk is uitdagend en het contact met collega’s is heel leuk. Het zijn allemaal mensen die een informele sfeer kunnen waarderen en dat maakt het werk voor mij ook leuker. Door de verscheidenheid aan projecten en klanten is geen dag hetzelfde. Ik kom elke keer nieuwe uitdagingen tegen, zowel technisch als organisatorisch. Deze in teamverband oplossen is wat mij energie geeft in mijn werk.”

Deel dit bericht

Comments are closed.