Een nieuwe manier van attenderen op content

0
Leestijd: < 1 minuut

Maak kennis met ‘Overeenkomende content’, een gratis aanbevelingstool voor AdSense-uitgevers waarmee u uw content kunt promoten bij de bezoekers van uw site. ‘Overeenkomende content’ genereert contextueel relevante en gepersonaliseerde artikelaanbevelingen op basis van de pagina’s van uw website.

‘Overeenkomende content’ biedt de volgende voordelen:

  • Bezoekers kunnen relevante artikelen op uw website ontdekken.
  • Ze brengen meer tijd door op uw pagina’s.
  • Ze zijn meer betrokken bij uw content.

Met deze nieuwe functie kunt u het aantal paginaweergaven en vertoningen van advertenties en uiteindelijk ook de opbrengst van uw site vergroten, doordat bezoekers uw content gemakkelijk kunnen vinden. ‘Overeenkomende content’ is een interessante functie voor u en uw bezoekers, en is beschikbaar voor sites met meerdere pagina’s en een hoog verkeersvolume. Bekijk de beheersinstellingen in uw AdSense-account om te zien of uw sites geschikt zijn voor ‘Overeenkomende content’.

Ga meteen aan de slag. Voeg ‘Overeenkomende content’-blokken toe aan uw pagina’s en maak uw site productiever dankzij meer paginaweergaven en een hogere betrokkenheid van uw bezoekers. Neem de praktische tips in het AdSense Helpcentrum door om optimaal van deze nieuwe tool te profiteren.

Deel dit bericht

Comments are closed.