Hoe is het om bij JACOBS DOUWE EGBERTS te werken?

0
Leestijd: < 1 minuut

Hoe is het om bij JACOBS DOUWE EGBERTS te werken? Wij zijn trots op onze gepassioneerde, gedreven medewerkers, die zich niet laten weerhouden door de status quo en in alles wat zij doen perfectie nastreven. Ons doel is even eenvoudig als ambitieus. 

– JACOBS DOUWE EGBERTS:  A coffee for every cup –  

Hoe is het om bij JACOBS DOUWE EGBERTS te werken? Bij ons werken, betekent dat je impact zal maken in een dynamische, collaboratieve omgeving. Werken bij Douwe Egberts betekent ook werken als team, we vieren successen en steunen elkaar. Onze medewerkers werken met een diversiteit aan gelijkgestemde mensen in een innovatieve omgeving die erop is gericht om te doen wat juist is – overal ter wereld. Wat je hier doet wordt opgemerkt.

Werken in de Nederlandse business 

In Nederland werken meer dan 2.100 koffiekampioenen samen om bij te dragen aan het succes van onze toonaangevende merken zoals Douwe Egberts, Senseo en Pickwick.

We bieden medewerkers uit alle disciplines – van Sales en Marketing tot Techniek en Supply Chain – volop kansen om vandaag een bijdrage te leveren aan de koffie- en theebelevenis van morgen. 

Wij zijn ambitieus, creatief en gedisciplineerd. Nu zijn we benieuwd naar jouw verhaal! 

Ben je aan het solliciteren? En heb je een beetje hulp nodig? Lees dan hoe je de perfecte sollicitatiebrief schrijft. 

Deel dit bericht

Comments are closed.