Inschrijven Nationaal Bodem Traineeship

0
Leestijd: < 1 minuut

Als trainee ligt er veel voor je in het verschiet. Daarom verwachten we ook veel van onze kandidaten. Dat begint met honderd procent inzet, een ‘open mind’ en een gezonde dosis enthousiasme.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook wat harde criteria. Zo moet je beschikken over een afgeronde (relevante) hbo- of wo-opleiding. Bijvoorbeeld op het gebied van civiele techniek, planologie of fysische geografie. Maar ook voor talent met een niet-bodemachtergrond (zoals bestuurskunde of internationale betrekkingen) biedt het NBT diverse mogelijkheden. Daarnaast is het traineeship specifiek bedoeld voor starters op de arbeidsmarkt, met niet meer dan twee jaar werkervaring (in de bodemsector).

Solliciteren doe je op de wijze die bij jou past vanuit de vraag: wat kun jij betekenen voor de watersector in Nederland? En hoe wil je daar jouw deelname aan het traineeship voor inzetten? De vorm daarvoor is vrij. Wel ontvangen we graag je CV. Indien je kiest voor een filmpje (max. 2 minuten) of een online presentatietool, ontvangen we die graag als link in je CV. Leef je uit! Als het maar aanspreekt en kort en bondig is.

Schrijf je dan in voor het Nationaal Bodemtraineeship. Binnen twee weken hoor je of we je uitnodigen voor een selectiegesprek.

Inschrijven doe je doormiddel van het versturen van je CV, diploma, cijferlijst, motivatie en een foto van jezelf naar info@nationaalbodemtraineeship.nl

Deel dit bericht

Comments are closed.