Interview Brand Specialist bol.com

0
Leestijd: 2 minuten

 

Naam: Hien Huynh

Functie: Brand Specialist

Afdeling: Merchandising & Sourcing  

“Ik mag werken met de allergrootste merken!”

Ik werk alweer ruim 3 jaar bij bol.com, sinds januari 2013! Na mijn studie Commerciële Economie heb ik een shortlist gemaakt met favoriete werkgevers. Bol.com was daar 1 van. Momenteel werk ik als Brand Specialist.

Hoe ziet jouw dag bij bol.com er (ongeveer) uit, waar hou jij je zoals mee bezig?
Als Brand Specialist mag ik werken voor de allergrootste merken op het gebied van klein- en groothuishoudelijke apparaten. Dit zal voor sommige saai klinken, maar de wereld van ‘low interest, high involvement products’ is mega interessant. Witgoedproducten zoals wasmachines of koelkasten, daar wil je wel langer dan 7 jaar mee doen. Dus wat beweegt een klant? Waar zoeken potentiele klanten op? Welke producten zijn populair en welke niet? Welke nieuwe ontwikkelingen moeten we uitlichten en welke zijn simpelweg het vernoemen niet waard?

Wat is het leukste aan werken bij bol.com?
Voor mij zijn dat een combinatie van verschillende factoren. Wat mij voornamelijk aanspreekt is het campus gevoel en de mentaliteit. Je hebt elkaar nodig, dus je moet met iedereen kunnen samenwerken. Ook is de sfeer met collega’s ontzettend goed. Iedereen probeert elkaar te helpen. De organisatie is zo opgebouwd dat iedereen zijn eigen stukje verantwoordelijkheid heeft. Als jij de klus niet klaart, doet niemand het.

Omschrijf bol.com in 1 zin…
Samen bouwen aan de beste winkel van Nederland en België, wie wil dat nou niet?

Deel dit bericht

Comments are closed.