Op keuzetraining met team 19! – Young Colfield

0
Leestijd: 2 minuten

In ons multicompany Talent Program heeft ieder team de ruimte om op eigen manier een of enkele keuzetrainingen in te vullen. Om jullie een beeld te geven wat teams dan zoal doen, nemen we jullie mee in het intensieve tweedaagse trainings ‘weekend’ van team 19. Hiervoor vertrokken zij twee weken geleden naar de vrijzinnige hippie vrijplaats de Polder Oasis Nekkeveld. Een unieke locatie, vol met verassingen, rare spulletjes, en zowaar 8 koetsen en een trampoline in de kelder (niet te hoog springen..).

De eerste dag zijn ze ingegaan op hun persoonlijke visie in een training gegeven door onze eigen Talent Manager Matthijs en Richard van den Berg. Want ontdekken waar je krachten liggen, wat je kernwaarden zijn en zelfs wat je doelen voor de toekomst kunnen zijn staat centraal in het YC talent program. Een inspirerende dag, gegeven door inspirerende mensen. In de tweede dag kwam Simon-Jan Terpstra de MapsTell training geven, waarin je je eigen plekje op een fictieve wereld kaart kan vinden. Aan de hand van een test krijg je inzicht in jouw plek op ‘de wereld van verschil’ aan de hand van een persoonlijke landkaart. Een ontzettend originele en leuke manier om op een andere manier te reflecteren op jezelf en je omgang met anderen. Hier kwamen daarnaast ook praktische zaken in terug die direct te gebruiken zijn in een professionele omgeving. Wederom een geslaagde dag!

Het heerlijke weer maakte deze training twee daagse uiteraard helemaal compleet. De BBQ draaide op volle toeren, zomerhitjes kwamen uit de speakers en met het gezelschap van een fijn team bij elkaar waren de fijne zomeravonden een feit. Aan te raden zo’n door de weeks ‘weekend’!

Deel dit bericht

Comments are closed.