Pas jij bij Innogy?

0
Leestijd: 2 minuten

Het is belangrijk om te werken bij een organisatie die bij je past, een organisatie waar je je bij thuis voelt. Pas jij bij Innogy? Doe de test!

Connexys en CompanyMatch breiden hun bestaande samenwerking verder uit. Dankzij een nieuwe integratie in het sollicitatieformulier zijn cv, motivatie, soft skills en cultural fit in één oogopslag inzichtelijk voor de recruiter in het kandidaat-profiel in Connexys.

Primeur voor Innogy

Innogy is de eerste organisatie die door middel van een API (een automatische koppeling in het sollicitatieformulier op de career site) CompanyMatch verbind aan het recruitmentsysteem van Connexys. Inmiddels heeft Connexys de functionaliteit beschikbaar gemaakt voor al haar klanten. Essent had de primeur, anderen volgen binnenkort.

 

Koppeling met kandidaat-dossier

Met de CompanyMatch-widget op de recruitmentsite en bij vacatures kunnen werkgever en kandidaat beiden controleren in hoeverre zij bij elkaar passen waar het gaat om cultuur, kernwaarden, eigenschappen en ambitie. Met de speciale API worden de resultaten van de matchingtest vanuit het sollicitatieformulier automatisch gekoppeld aan het kandidaat-dossier in Connexys. Hierdoor krijgen hiring-managers en reccruiter in één oogopslag een compleet beeld van zowel de hard skills als de soft skills van de kandidaat: overzichtelijk, eenduidig, objectief, meetbaar en vergelijkbaar.

 

Sneller en effectiever sollicitatieproces

Jan van Goch, directeur Marketing & Sales van Connexys: “Cultural fit staat hoog op de agenda en is essentieel voor een succesvolle aanname. Met CompanyMatch bespaart een werkgever tijd en kosten. Een kandidaat krijgt al op voorhand tijdens zijn oriëntatie een beter inzicht in zijn persoonlijk voorkeuren en zijn match met de organisatie. Een werkgever kan op basis van de gecombineerde matchingsresultaten van hard- en soft skills snel selecteren welke kandidaten hij zal uitnodigen voor de eerste ronde. Werkgevers krijgen relatief betere kandidaten en hoeven minder kandidaten teleur te stellen. Zij kunnen nu immers voordat zij überhaupt solliciteren, zelf checken of de werkgever wel bij hen past.

 

Betere quality of hire

Bjorn Veenstra, CEO CompanyMatch: “Wij geloven dat je gelukkiger bent, beter presteert en meer bereikt wanneer je werkt bij een organisatie die goed bij je past. Maar welke match levert nou daadwerkelijk de beste quality of hire op? De koppeling van de resultaten van de CompanyMatch met het recruitmentsysteem maakt dit voor werkgevers beter inzichtelijk. Ons doel is om werkgevers te helpen een betere match tot stand te brengen en zo de quality of hire verder te verbeteren.”

Lees hier meer ervaringen van stagiairs bij Innogy.

Benieuwd of jij bij Essent past? Doe hier de test

Deel dit bericht

Comments are closed.