Projectleider bij Rembrandt F&O

0
Leestijd: < 1 minuut

Bouke Tauw (1980) – Manager

“Bij fusies & overnames is bijna geen enkel traject vergelijkbaar en speelt maatwerk een grote rol”

Mijn start bij Rembrandt F&O
Ik heb van 1999 tot en met 2004 Bedrijfskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Tijdens mijn master Finance & Investments heb ik gesolliciteerd voor een stageplek. Rembrandt F&O trok mijn aandacht omdat de corporate finance is toegelegd op de kleine en middengrote onderneming met haar specifieke “eigenaardigheden”. Na een stageperiode van vijf maanden, waarin ik bij diverse koop- en verkooptrajecten betrokken was, ben ik in februari 2004 in dienst getreden bij Rembrandt F&O, waar ik uiteindelijk uitgroeide tot projectleider.

Mijn werk als projectleider
Als projectleider begeleid je zowel zelfstandig koop- en verkooptrajecten, ben je aanspreekpunt voor vragen van Rabobank-accountmanagers (en haar klanten) inzake fusies en overnamevraagstukken en heb je een belangrijke rol bij het interne opleidingsprogramma van de medewerkers bij Rembrandt F&O. In de koop- en verkooptrajecten begeleid je de ondernemer van het begin van het proces tot en met de daadwerkelijke koop of verkoop. Je werkt gedurende het proces uitvoerig samen met de directeur grootaandeelhouder (DGA), medewerkers van het bedrijf, maar ook met specialisten op andere vakgebieden, zoals accountants en advocaten. De trajecten hebben over het algemeen een relatief korte doorlooptijd. Zo kom je in een korte periode met veel ondernemingen en markten in aanraking. Dit betekent dat je als adviseur snel moet kunnen inleven in nieuwe materie. Ben je verder benieuwd naar het verhaal van Renate die werkt bij Rembrandt F&O? Klik dan hier!

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.