Vattenfall: Er zit toekomst in de energiesector

0
Leestijd: < 1 minuut

Energie blijft altijd nodig of het nu uit de grond, van de wind of via de zon moet komen. Bij Vattenfall tref je banen op allerlei verschillende niveaus en van verschillende disciplines aan. Je kunt er bijvoorbeeld werk zoeken in de techniek, IT, projectmanagement, marketing en sales. Het is dus de moeite waard wat voor achtergrond je ook hebt om in de vacaturebank te checken of zij een geschikte baan voor je hebben.

Wanneer je een sollicitatiebrief stuurt is het belangrijk om te weten dat Vattenfall duurzaamheid als maatschappelijk betrokkenheid erg belangrijk vind. Je hebt in dit bedrijf immers met producten te maken die gevolgen hebben voor de hele samenleving. Vind je een aantrekkelijke vacature op onze website, laat dan in je motivatiebrief weten dat je achter de waardes staat.

Als je een internationale carrière ambieert, biedt Vattenfall daar de mogelijkheid voor. Het is daarom een goed idee om eens in de vacaturebank te kijken wat dit energiebedrijf aan vacatures heeft openstaan. Ook als je liever in Nederland blijft, biedt Vattenfall je graag kansen om te groeien. In de vacaturebank kun je van deze energiegigant o.a. banen aantreffen in de omgeving van Schiphol, Amsterdam en Velsen.

Bekijk hier de beschikbare traineeships bij Vattenfall!

Deel dit bericht

Comments are closed.