Werken als Business Manager bij Nestlé

0
Leestijd: 2 minuten

Roelof werkt als Country Business Manager Benelux bij Nestlé.

Ik wilde heel graag werken bij een grote professionele fabrikant in de voedingsmiddelen.

Mijn loopbaan bij Nestlé
Ik ben in 2006 als Sales Manager Beverages in dienst gekomen bij Nestlé FoodService (tegenwoordig Nestlé Professional). In 2009 is dit een Benelux functie geworden. Begin 2010 ben ik benoemd tot Country Business Manager Benelux. In deze functie ben ik eindverantwoordelijk voor de resultaten van alle Food & Beverages activiteiten van Nestlé op de professionele (Food Service) markt in Nederland, België en Luxemburg. Wij zijn hier actief met ongeveer 100 medewerkers. Nestlé Professional is een van de groeipilaren van de Nestlé Group.

Ambities
Mijn ambitie is Nestlé Professional de eerste keus partner te maken voor Food & Beverages, producten en concepten in de Food Service markt in Nederland, België en Luxemburg.

Mijlpalen
Uiteraard mijn benoeming tot eindverantwoordelijke voor onze business in Nederland, België en Luxemburg. Ik geniet van elke grote deal die we binnenhalen en van alle nieuwe innovaties die wij op de markt brengen. Daarnaast vind ik het ontzettend leuk om een ambitieus en energiek team op te bouwen. En dat begint aardig te lukken.

Waarom Nestlé?
Voordat ik bij Nestlé kwam werken heb ik negen jaar gewerkt bij Ahold/Albert Heijn. Ik wilde heel graag werken bij een grote professionele fabrikant in de voedingsmiddelen. Ik ben van mening dat de grote uitdagingen momenteel liggen bij de fabrikanten en leveranciers. Die moeten zich onderscheiden door te innoveren en door een excellente operationele uitvoering van hun kerntaken. Ik houd van uitdagingen. En deze uitdagingen zijn nog groter in Food Service en Out of Home. Deze markt is zeer complex, ondernemend en is razendsnel aan het professionaliseren.

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.