Werkervaring Junior Project Manager PepsiCo

0
Leestijd: < 1 minuut

Christiaan Gankema is Junior Project Manager bij PepsiCo. Hij is begonnen in augustus 2012. Lees hieronder zijn ervaring bij PepsiCo.

Ik kwam in juni 2012 terug van mijn wereldreis, die ik maakte na het afstuderen aan de VU in Amsterdam (Business Administration). Mijn rugzak verruilde ik al snel voor zakken chips. Ik vond namelijk na acht weken al een baan als Junior Project Manager bij PepsiCo in Broek op Langedijk. Om projecten te kunnen begeleiden op de productielocatie van PepsiCo heb ik eerst drie weken meegedraaid met de productie. Ik heb geholpen om de fabriek op te starten op zondagavond, meegelopen met de schoonmaakploeg en in de nachtelijke uurtjes chips ingepakt aan de lopende band. Op deze wijze heb ik PepsiCo  van binnenuit leren kennen, de openheid en de bereidheid van de medewerkers waardeer ik.

Al snel maakte ik mijn eerste stapjes buiten Broek op Langedijk, door een training te volgen in België, een referentiebezoek aan Engeland te brengen voor de lancering van een nieuw product en als   vertegenwoordiger van Broek op Langedijk bij fabriek overstijgend projecten. In 2013 staat er heel wat te gebeuren. De eerste projecten worden opgeleverd en ga ik diverse trainingen volgen:  Machineveiligheidstraining, duurzaamheidtraining en word ik bedrijfshulpverlener. Daarnaast ben actief in het Graduate Development Programm waarin een project, een vijftal trainingen en intervisie bijeenkomsten  worden aangeboden. De vrijheid en de afwisseling zijn voor mij de redenen dat ik mij op mijn plek voel bij PepsiCo.

Deel dit bericht

Comments are closed.