Werkervaring van Raisa Hehenkamp bij OchtendMensen

0
Leestijd: < 1 minuut

Projecten als rode draad

Na mijn studies politicologie en Equality & Human Rights ging ik aan de slag bij een projectbureau in Amsterdam. De afwisseling van werken aan verschillende projecten, en daardoor veel leren, sprak mij aan. In mijn studententijd hield ik me al bezig met projecten opzetten; en hier kon ik proeven van projectmanagement als ambacht. OchtendMensen was dé kans om voor verschillende opdrachtgevers te werken en door de opleiding mijzelf te (blijven) ontwikkelen.

Duurzaam resultaat

Omgevingen waarin veel verschillende belangen spelen ga ik niet uit de weg. Met mijn gestructureerde aanpak en analytische blik ben ik in staat helderheid te verschaffen en resultaat te boeken. Mijn kracht ligt in het doorgronden van mensen en verbindingen maken tussen partijen. Het is mijn overtuiging dat mensgericht werken, vanuit een nieuwsgierige en open houding, duurzaam resultaat oplevert.

Kenmerken Raisa

Door mijn durf en aanpassingsvermogen voel ik mij snel thuis in een nieuwe context. Ingewikkelde uitdagingen grijp ik graag met beide handen aan.

Deel dit bericht

Comments are closed.