Work hard, play hard?

0
Leestijd: 2 minuten

Iedereen geeft zijn eigen invulling aan het werkende leven. De één giert om stipt 5 uur, het liefst met piepende banden, naar huis, de ander werkt dagelijks door tot in de late uurtjes. Wat motiveert ons om dagelijks vroeg uit de veren te gaan en richting werk te begeven? Voor sommigen gaat dit om hun ontwikkeling, anderen werken om de enkele reden dat er brood op de plank moet komen. Werken betekent voor iedereen wat anders.

Young Professional bij SeederDeBoer

Afgelopen september startte voor mij het leven als Young Professional bij SeederDeBoer. Naast nieuwe uitdagingen, de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en mooie opdrachten bracht het me nóg iets; leuke collega’s! Er heerst een positieve werksfeer waarin interesse in elkaar wordt getoond en waar je met je vragen altijd bij iemand terecht kan. Een win-win; naast de gezelligheid draagt deze positieve werksfeer bij aan de kwaliteit van je werk.

Leuk én leerzaam

Deze positieve werksfeer gaat verder dan het dagelijkse praatje bij het koffieapparaat. SeederDeBoer organiseert bijvoorbeeld twee keer per jaar heidedagen; een mooi voorbeeld hoe een leuke activiteit met collega’s goed gecombineerd kan worden met inhoud en persoonlijke ontwikkeling. Zo ook afgelopen oktober: we dineerden met z’n allen en sloten de dag al borrelend af met een pub-quiz. De volgende dag gingen we met de gehele organisatie aan de slag met onze persoonlijke doelen en energiemanagement. Een inspirerende dag waarop je meteen alle collega’s beter leert kennen.

Op de latten

Ook op sportief vlak weten de collega’s van SeederDeBoer elkaar goed te vinden. Er was een zeildag, enkele liefhebbers liepen mee met de Business Run in Amsterdam en is er een groepje fanatieke wielrenners. Wat natuurlijk absoluut niet in dit lijstje mag ontbreken is de beroemde (beruchte?) ski-trip van SeederDeBoer. Deze vindt volgend voorjaar alweer voor de zesde keer plaats. Voor zowel de talenten op de latten als après-ski fans, er is voor iedereen wat wils.

Dus, wat betekent werk voor mij? Werk is voor mij meer dan alleen leren, jezelf ontwikkelen, vallen en opstaan. Voor mij betekent het daarnaast een geweldige groep enthousiaste, gedreven mensen waarmee ik graag aan de slag ga. Of dit nou gaat om een uitdagend project, samen sparren of de vrijdagmiddagborrel; SeederDeBoer heeft voor mij de perfecte balans!

Wil je graag zelf de sfeer proeven? Kom gerust langs voor een kop koffie! In de tussentijd tel ik de dagen af tot het jaarlijkse galadiner.

Deel dit bericht

Comments are closed.