De ervaring van Justine Dreijer als studentstagiair bij Allen & Overy

0
Leestijd: < 1 minuut
Tijdens mijn student-stage op de sectie Corporate Notariaat van Allen & Overy kreeg ik de kans om mee te werken aan de fusie van de koffieactiviteiten van DE Master Blenders en Mondelez International. Omdat in een groot aantal landen bedrijfsonderdelen moesten worden overdragen waren hier verschillende buitenlandse kantoren van Allen & Overy bij betrokken. Dit sterke internationale netwerk spreekt mij in het bijzonder erg aan.

Als Corporate kandidaat notaris werk je bovendien nauw samen met advocaten en fiscalisten van de andere praktijkgroepen. Ik heb gekozen voor Allen & Overy omdat je snel eigen verantwoordelijkheid krijgt en er ruimte is voor jouw ideeën. Dankzij deze manier van werken en de goede begeleiding heb ik veel geleerd en een goed beeld gekregen van het werken bij Allen & Overy. Bovendien is de sfeer ontzettend goed, wat heel fijn werkt. Je loopt gemakkelijk bij elkaar naar binnen en kunt bij iedereen terecht voor (al dan niet) inhoudelijke vragen. En wie had nou verwacht dat ik aan het einde van mijn student-stage met champagne in mijn hand bij deze grote closing aanwezig mocht zijn.

Deel dit bericht

Comments are closed.