Poncin werkt iedere dag aan High Tech

0
Leestijd: < 1 minuut

SNS is er voor iedereen die wil bankieren bij een nuchtere, no-nonsense en menselijke bank. De thuisbasis voor alles wat te maken heeft met je financiën. Niet alleen op het gebied van de producten die de bank traditioneel biedt, zoals een betaalrekening of een hypotheek. Maar vooral breder dan dat: wat vinden klanten belangrijk, waar hebben ze hulp bij nodig of waar liggen ze wakker van?

High Tech van levensbelang

High Tech is een vrij brede vakterm, het gaat van ‘mobiel bankieren apps’ tot aan het automatiseren van datacentra. Van de inzet van cloud-diensten tot het onderzoeken van nieuwe state-of-the-art technieken. High Tech speelt een essentiële rol binnen de bank. In feite zijn we een IT-bedrijf met een bancaire functie.

Grote uitdagingen

Er zijn op IT-gebied veel uitdagingen. Zo zijn er bijvoorbeeld Ddos aanvallen op onze servers. Het betalingsverkeer moet iedere dag op orde zijn en er vinden miljoenen transacties plaats die goed moeten verlopen. We zijn continu bezig met innovaties, zoals nieuwe manieren van betalen of het ontwikkelen van online diensten. Daarnaast zorgen we er voor dat onze eigen collega’s iedere dag kunnen werken.

High Tech Traineeship

In het traineeship word je uitgedaagd om continu te zoeken naar nieuwe High Tech oplossingen. Trainees zijn een goede toevoeging aan het team vanwege hun enthousiasme en nieuwe ideeën. Als trainee wordt je bovendien niet alleen vaktechnisch opgeleid. Er is ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. 

Direct betrokken bij de besluitvorming

We bieden je als High Tech trainee verschillende voordelen. Je bent direct nauw betrokken bij de besluitvorming en toepassing van nieuwe ontwikkelingen. Maar bovenal is het een fijne werkgever met uitdagende IT-projecten en leuke collega’s.   

“In feite zijn we een IT-bedrijf met een bancaire functie.” 

Wil je ook werken bij SNS? Bekijk hier de beschikbare vacatures!

 

Deel dit bericht

Comments are closed.