Ervaringen Deloitte Consulting Business Course

0
Leestijd: < 1 minuut

Tijn en Regina zijn met eerdere edities van de Business Course mee geweest naar de Business Course in Barcelona. Momenteel zijn zij werkzaam binnen Deloitte als Business Analyst. Lees hieronder hun ervaringen. 
Tijn van der Heijden, Business Analyst Consulting Technology

“Een uitdagende case uitwerken met ambitieuze topstudenten, het bezoeken van een Europese topbestemming en de mogelijkheid krijgen om de consulting tak van Deloitte te leren kennen. Dit waren voor mij de belangrijkste redenen om me in te schrijven voor de Consulting Business Course. Hieruit voort kwam een erg leuke en leerzame week waarbij ik een goede indruk van Deloitte kon krijgen. Deze business course heeft mij dan ook doen besluiten dat ik zeer graag als consultant bij dit bedrijf aan de slag wilde gaan!”

Regina Bruijnaers, Business Analyst Consulting Human Capital

”In juni 2012 heb ik deelgenomen aan de consulting business course die plaatsvond in Barcelona. Het was voor mij een unieke manier om in contact te komen met enkele professionals van Deloitte en de veelzijdigheid van de consultancy te leren kennen. Overdag werd er hard gewerkt aan opdrachten die aan het einde van de dag gepresenteerd werden aan de klant. In de avond was er tijd om elkaar beter te leren kennen door gezellig met elkaar te dineren en het nachtleven van Barcelona te ontdekken. Work hard, play hard dus! Tijdens deze dagen werd er een open setting gecreëerd waarin al mijn vragen zijn beantwoord en waar er voor iedereen persoonlijke aandacht was. Kortom, deze dagen hebben mij ontzettend geïnspireerd en gemotiveerd om mijn professionele carrière bij Deloitte te beginnen!”

Share.

Comments are closed.