De meet me half way training, wat is dat?

0
Leestijd: 2 minuten

De meet me half way training

Zoals de naam het al zegt’ zijn ik en mijn team inmiddels al over de helft van ons traineeship. Na voor mijn gevoel twee keer knipperen, al over de helft! Wanneer je op dit punt arriveert ga je toch al snel terugblikken op wat er tot nu toe allemaal is gebeurd. Acht maanden heb ik mijn eerste opdracht bij ABN Amro vervuld, waarbij ik het Risk Landschap van het International Core Banking GRID vorm mocht geven, aan het Rebilling process mocht meewerken en vooral de dagelijkse gang van zaken in handen mocht nemen. Oke, een beetje inhoudelijk was deze zin wel he? Maar, niet te vergeten ben ik ook door het trainingsprogramma veel meer over mezelf te weten gekomen. Én over mijn mede teamgenoten en überhaupt alle mensen om me heen!

De training

Hoe ga ik met bepaalde situaties om, op welke manieren communiceer ik graag en hoe speel ik daarop in als een ander dit niet zo prettig vindt? Allemaal vragen die ik niet direct zou stellen aan mijzelf. Tijdens de meet me half way komen alle dingen die ik tot nu toe heb geleerd weer naar boven. En tegelijkertijd, betekent de helft ook dat er nog genoeg is om naar uit te kijken. Twee of drie nieuwe opdrachten, de helft van het opleidingsprogramma, nog een keer wintersport en zeker nog meer diepe gesprekken met mijn Talent Manager.

De Meet me Halfway training blinkt uit in het samen met je team kijken naar ons bewandelde pad. Dit kan natuurlijk op individueel niveau zijn, maar ook ook gezamenlijk. Vanaf het begin van dit Traineeship zie ik mijn collega’s niet als collega’s, dit is mijn vriendengroep. Een groep zeer verschillende mensen die op dit moment samen door het leven gaan. Deze training voelt dan ook tegelijkertijd als een gezamenlijke groepsopdracht waar het individu toch ook centraal staat. Lekker vaag dit hé?

Ik wil natuurlijk ook niet te veel prijsgeven, maar ik vind deze training tot nu toe echt één van mijn mooiste momenten tot nu toe in het Talent Program. Complimenten krijgen van je team en feedback waar je echt wat aan hebt. Deze training heb ik een belofte aan mijn team gemaakt om voor altijd ‘gewoon ik’ te blijven.

Daarom ben ik zo blij met mijn keuze voor Young Colfield. Ik zou dit voor geen goud willen missen.

Wil je ook een traineeship volgen bij Young Colfield? Klik dan hier

Deel dit bericht

Comments are closed.