Werken bij Nestlé Nederland

0
Leestijd: 2 minuten

Junior Product Manager Nestlé Professional

Startdatum Nestlé September 2014
Studie Msc. Marketing Management
Passies en hobby’s Globetrotter, culinair genot, films en skiën

Hoe ben je bij Nestlé terecht gekomen?

Tijdens mijn stage heb ik ervaring opgedaan in de Business-to-Business (B2B)-koffiemarkt. Dit is erg goed bevallen en ik wilde hier graag meer over leren. Een groot en dynamisch bedrijf als Nestlé biedt zowel kansen binnen retail als de B2B-markt. Daarnaast is Nestlé een organisatie waarbij je in aanraking komt met diverse grote merken, zoals NESCAFÉ, MAGGI, KITKAT en NESPRESSO. Daarom sprak werken bij Nestlé Nederland mij enorm aan!

Mijn loopbaan bij Nestlé Nederland

Ik ben gestart als junior product manager bij Nestlé Professional (NESCAFÉ). Dit is de zakelijke (B2B) tak van Nestlé, wij bieden koffievoorzieningen (machines, ingrediënten en service) aan de leisuremarkt, kantoren en de zorg. Mijn werkzaamheden zijn erg divers, wat mijn functie ook meteen erg leuk en uitdagend maakt. Ik houd mij onder andere bezig met ons productportfolio (product introducties, switches en campagnes), onze website en socialmediakanalen, evenementen en PR. Daarnaast ben ik nauw betrokken bij onze sales en tenderdesk (grote offertetrajecten) bij belangrijke (potentiële) klanten. Kortom, nooit een saaie dag.

Waarom werken bij Nestlé Nederland?

Werken bij Nestlé Nederland is echt een enorme buitenkans. Je komt te werken in een organisatie waar veel ruimte is om te groeien, je collega’s erg behulpzaam en geduldig zijn en je bovendien ook gewoon fouten mag maken aangezien dit er ook bij hoort en je hier uiteraard van leert. De sfeer is ontspannen en vriendelijk, maar je merkt ook duidelijk de passie die onze collega’s hebben voor het werk, onze mooie merken en elkaar. Er wordt veel samen gewerkt en samen gelachen, ook buiten werkuren op onze Nestlé-borrels, -feesten en – wintersportreis. Nestlé is een prachtige werkgever om je carrière bij te beginnen!

Meer lezen over Nestlé Nederland? Klik dan hier

Ben jij hoogopgeleid talent, bijna afgestudeerd en op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Deel dit bericht

Comments are closed.