Sneak Peek @ ABN AMRO met Elian Killeen

0
Leestijd: 2 minuten
Meet Elian Killeen (27): voorheen dubbelstudent Economics & Business en Financieel Recht, en inmiddels heeft hij zijn eerste opdracht als business developer bij ABN AMRO afgerond binnen ons Talent Program. 
Wat hield jouw rol precies in?
Binnen de internationale Modelbank-afdeling (Grid) van ABN AMRO Private-, Commercial- en Corporate Banking richt ons team zich vooral op de Core Banking-faciliteiten. Als business developer heb ik gewerkt aan het verbeteren van het change portfolio van het Grid: de online omgeving waar alle veranderinitiatieven worden samengebracht, en de statussen worden bijgehouden. Daarnaast was ik verantwoordelijk voor verschillende soorten Grid-evenementen, waarbij ik de betrokken partijen samenbracht om een eenduidige visie op de prioriteiten van het werk te creëren.
Verder heb ik vanuit een analytische rol een proces geanalyseerd met betrekking tot client risk assessment: ik heb kort gezegd het huidige en toekomstige proces in kaart gebracht om een duidelijk beeld te krijgen van de veranderingen die moeten plaatsvinden om het proces te optimaliseren.
Waarom ga jij elke dag met plezier naar je werk?
Persoonlijk vind ik afwisseling in mijn werk erg belangrijk: tijdens mijn opdracht heb ik veel verschillende dingen mogen doen, en ik heb echt de kans gekregen om zelf uit te zoeken wat ik leuk vind en wat me goed ligt. Er was heel veel mogelijk, zolang ik zelf maar aangaf wat ik ergens van vond en kon onderbouwen waar ik naar op zoek was. Daarnaast is het heel leuk om, samen met je trainee-team, trainingen te volgen over allerlei verschillende onderwerpen, wat ook weer voor afwisseling zorgt. Ook de vrijheid om werk op mijn eigen manier uit te voeren en de ondersteuning vanuit zowel Young Colfield als ABN AMRO vond ik heel fijn!
Wat heeft je tot nu toe het meest verrast binnen het traineeship?
Tot nu toe sluit het traineeship heel goed aan bij mijn verwachtingen: toen ik bij Young Colfield startte, voelde ik me meteen welkom. Een leuke sfeer op kantoor, supergoede band met m’n teamgenoten en allerlei leuke activiteiten om naast het werk aan mee te doen. Dankzij de trainingen en de ervaringen op m’n opdracht weet ik steeds iets beter wat me goed ligt en wat ik interessant vind, en ook wat ik zoek in een opdracht en een werkgever. Je krijgt veel vrijheid om zelf op onderzoek uit te gaan, en ook binnen Young Colfield krijg je alle ruimte om dingen te bedenken en te organiseren. Het heeft me vooral verrast hoe snel je een hechte band opbouwt met je teamgenoten; zo gaan we binnenkort een weekendje weg en spreken we regelmatig ook buiten het werk om met elkaar af!
Deel dit bericht

Comments are closed.