Traineeship business IT Talent&Pro

0
Leestijd: 2 minuten

Talent&Pro detacheert sinds 1999 hoogopgeleide Talenten en Professionals bij banken, verzekeraars, pensioenfondsen en het actuariaat. Inmiddels hebben wij ruim 800 medewerkers in dienst. Ook zijn wij op zoek naar young professionals voor het traineeship business & IT.

Het traineeship Business IT

Tijdens de traineeship Business IT ga je aan de slag met jouw analytisch (bèta-)talent in het bedrijfsleven. Zowel de business als de IT taal leer je spreken om complexe data te kunnen vertalen naar bruikbare oplossingen. Tijdens de traineeship leer je verschillende producten kennen en klantvragen te beantwoorden, grote hoeveelheden data te analyseren en rapportages te genereren, data-issues op te lossen tijdens een systeemmigratie en testtrajecten te ontwikkelen en uit te voeren om zo systemen en software te optimaliseren. Je werkt als trainee bij verschillende toonaangevende financiële instellingen. Als trainee zul je tevens opleidingen volgen om jouw vakkennis en IT-vaardigheden op peil te houden. Hierdoor raakt jouw carrière in een stroomversnelling.

Polisniveau

Bij ons begin je met startersopdrachten op polisniveau. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je de financiële branche eerst goed leert kennen. De opdrachten groeien mee met jouw persoonlijke ontwikkeling. Op deze manier kun jij je specialiseren tot data-, test-, business- of informatieanalist. Alles is afhankelijk van jouw persoonlijke interesses. Je zult je in die functies bezig houden met de grote complexe IT-vraagstukken waar de bedrijfsvoering van jou opdrachtgever veel belang bij heeft.

People Manager

Wij willen graag dat jij het beste uit jezelf haalt als trainee en daarom krijg je bij ons een persoonlijke coach tijdens je traineeship. Dit is je Peo

Van Talent naar Pro

ple Manager. Samen met je People Manager onderzoek je wat je kunt en wat je persoonlijke ontwikkel-doelen zijn. Je zult een ontwikkelplan opstellen dat aansluit bij jouw talent en ambitie. Wil je meer uitdaging in je ontwikkelplan? Dan kun je altijd terecht bij je coach. 

Je begint bij Talent&Pro als Talent. Vanaf het begin investeren wij in jou als Talent in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen, opleidingen en coaching. Dit is ons ontwikkeltraject. Opleidingen en trainingen volg je bij ons inhouse opleidingencentrum: het Talent&Pro institute (TPi). Je zult langzamerhand doorgroeien tot Professional. In deze fase ontwikkel je jouw kennis en vaardigheden nog verder en zul je uiteindelijk gaan kiezen voor een richting, zoals specialist, leidinggevende of projectmanager.

Jij & Talent&Pro

Heb jij minimaal een analytische hbo-bachelor op zak? Ben je geïnteresseerd in IT, tooling voor het bedrijfsleven, heb je cijfermatig inzicht, ben je analytisch en werk je nauwkeurig? Dan pas je al aardig in het profiel dat wij zoeken. Bij ons haal je, naast het volgen van een opleidingstraject, certificaten voor programma’s en programmeertalen als VBA, SQL en TMap. Je leert bij ons werken volgens de Lean, Agile en Prince2 projectmethodieken. Zoals eerder is vermeld krijg je trainingen aangeboden waarbij je werkt aan je persoonlijke vaardigheden. En niet geheel onbelangrijk werk je bij ons met de leukste collega’s in een informele sfeer.

Deel dit bericht

Comments are closed.