Wij zoeken: Communicatieheld Nationaal Watertraineeship

0
Leestijd: < 1 minuut

Ben je een zelfstandige creatieveling opzoek naar een zeer uiteenlopende functie in een klein en hecht team? Lees dan snel verder!

De watersector is volop in beweging. Organisaties in onze sector zijn dan ook altijd op zoek naar talent dat helpt bij de uitdagingen van de toekomst. Zéker nu we ons midden in fundamentele transities bevinden.

Het Nationaal Watertraineeship geeft hier invulling aan door trainees een betekenisvolle carrière in de watersector te geven. Met hun frisse blik en een uniek netwerk helpen zij organisaties verder.

Collega voor ons programmabureau

Vanwege de groei van ons traineeship zijn wij op zoek naar een nieuwe collega voor ons programmabureau. Als communicatieheld ga jij ons verhaal met de buitenwereld delen. Wij zijn met zijn tienen en werken vanuit Den Haag (maar ook soms vanuit huis).

Creatief talent

Wij zoeken een communicatie-, marketing- of waterspecialist die de verhalen van ons traineeship en onze trainees op een creatieve manier naar buiten kan brengen. Het is een zeer uiteenlopende functie: je schrijft teksten, bedenkt content voor social media en de website, maar gaat ook regelmatig op pad om content te verzamelen bij trainees en opdrachtgevers. Ook ben jij verantwoordelijk voor de Mediakamer. Een platform waar iedereen uit ons Netwerk zijn/haar verhaal kan delen met ondersteuning van tekstschrijvers, vlogmakers etc. Met jouw storytelling en organisatieskills breng jij de waterwereld nog meer in beweging!

Voor 19 juli

Ben jij een zelfstandige creatieveling die in een klein en hecht team wil werken? Laat het ons voor 19 juli weten. Minimaal 1 jaar werkervaring in soortgelijke functie is vereist. Ervaring met Adobe programma’s is geen must maar wel een pré.

Reacties kunnen gemaild worden naar: info@nationaalwatertraineeship.nl

Heb je vragen dan kun je deze stellen aan

Helen van Zundert (06-83 674 702) en Jaap Feil (06-22 016 178)

Deel dit bericht

Comments are closed.