Afdelings­secretaris Vastgoed & Facilitair COA

0
Leestijd: 2 minuten

Contact met allerlei stakeholders: allerlei stakeholders: van vluchtelingenorganisatie tot gemeente of leverancier

De wereld verandert en deze veranderingen brengen complexe vraagstukken met zich mee. Het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) draagt de verantwoordelijkheid voor de opvang van het groeiende aantal asielzoekers en voor hun begeleiding naar een toekomst in Nederland of in hun land van herkomst.

Jaarlijks krijgt het COA van het ministerie van Justitie en Veiligheid de opdracht om een bepaald aantal opvangplekken in Nederland te realiseren. Medewerkers van het COA zijn hiervoor continu in contact met allerlei stakeholders: van vluchtelingenorganisatie tot gemeente of leverancier. Het is van groot belang dat de COA-organisatie flexibel blijft en snel kan op- en afschalen om de migratiestromen te blijven volgen.

OchtendMensen als spin in het web

Als secretaris is OchtendMens Evita Dupker de rechterhand van de afdelingsmanager Vastgoed & Facilitair van het COA. Zij is de spin in het web op deze afdeling: ze coördineert de MT-overleggen en andere afdelingsoverkoepelende overleggen over het openen, beheren en sluiten van asielzoekerscentra, werkt met Project Control aan verantwoordingsrapportages, en werkt in het kader van de doorontwikkeling van de afdeling mee aan het jaar- en inrichtingsplan voor 2021.

Ben je benieuwd wat voor projecten OchtendMensen nog meer doen binnen het thema Maatschappij & Overheid, lees dan hier verder.

En heb je interesse om bij OchtendMensen aan de slag te gaan als junior-adviseur en ons driejarige ontwikkel- en opleidingstraject te volgen, meld je dan aan voor onze inhousedag.

“Evita voegt waarde toe door op een communicatief prettige manier zaken te structureren en verbindingen te maken. Zij is in feite de smeerolie die de afdeling van zo’n 90 mensen beter laat draaien!”

Frank van der Plas – Afdelingsmanager Vastgoed & Facilitair

Deel dit bericht

Comments are closed.