Meewerkstage bij Etos | Ahold Delhaize

0
Leestijd: 3 minuten

Even voorstellen: Anniek van Saase 

Mijn naam is Anniek van Saase, vierdejaars studente International Business aan de Haagse Hogeschool. Momenteel zit ik middenin de verhuizing naar Noordwijk waar ik met twee vriendinnen ga wonen. Van deur tot deur ben ik ongeveer 45 minuten onderweg naar het Ahold Delhaize kantoor. In mijn vrije tijd sport ik veel en voetbal ik in een vriendinnenteam. Nadat ik vorig jaar een half jaar in Florida heb gestudeerd, heb ik een extra stage gelopen bij PostNL en doe ik nu mijn meewerkstage bij Etos! 

Waarom Etos?

In mijn vrije tijd heb ik een bijbaantje bij Albert Heijn en het bedrijf Ahold Delhaize sprak mij altijd al aan. Tijdens de Matchingday was de afdeling Digital Innovation van Etos aanwezig. Een nieuwe afdeling waarmee Etos een innoverende weg inslaat. Digital Innovation klonk voor mij als uitdagend en heel actueel, twee vliegen in een klap! Ik ben er van overtuigd dat Etos de consument hiermee nog beter van dienst kan zijn. Na de Matchingday was mijn stageplek binnen een week geregeld! 

Mijn eerste weken

Mijn eerste weken bij Etos zijn me super goed bevallen. Ik werd goed verwelkomd door mijn team en alle andere leuke collega’s. Mijn team, Digital Innovation, is totaal nieuw binnen Etos. De eerste weken bestonden uit opstarten en meekijken met meetings. Veel voorstellen, nieuwe gezichten en nieuwe dingen leren. Inmiddels is het tijd om zelf volledig mee te gaan werken en verantwoordelijkheden op te pakken.
Mijn team is met vijf grote projecten bezig, waarbij ik met alle vijf meekijk en -werk. Doordat het team nog vrij nieuw is, zijn de dingen waar ik me mee bezig houd heel afwisselend en heb ik geen wekelijkse vaste taken. Dat vind ik zelf wel fijn, want ik houd van lekker veel afwisseling en zo veel mogelijk nieuwe dingen leren! 

Één van de projecten waar ik aan heb meegewerkt, is de Etos Skin Scan. Een project dat Digital Innovation, in samenwerking met een externe partij, helemaal zelf heeft opgebouwd. Hier komt een hoop bij kijken: brainstormen over het project, schakelen met marketing, meedenken over de designs die online komen, het uitdenken van de tool etc. De Skin Scan kan uitgevoerd worden via je telefoon (www.etos.nl/skin-scan) en is zo voor iedereen toegankelijk. Aan de hand van een selfie wordt je huid geanalyseerd en wordt er voor ieder huidtype een gezichtsverzorgingsroutine aangeraden. Een super leuk project en een stap voor de nieuwe strategie van Etos.

Na vijf weken op kantoor kwam helaas het bericht dat we thuis moesten gaan werken.. Dit is mijn tweede week thuis en ik heb best heimwee naar kantoor en alle gezellige collega’s. We starten met het team elke dag op met een meeting via Teams en zo houden we veel contact. Ook heb ik veel contact met mijn begeleidster en kan gelukkig wel al mijn werkzaamheden blijven uitvoeren. Met dit mooie weer zorg ik wel dat ik af en toe lekker naar buiten ga om even een rondje te lopen of te sporten, zo blijft de dag ook afwisselend! 

Mijn stage blunder..

In mijn tweede week ging ik met een andere stagiair naar een distributiecentrum van Etos en mochten we de auto van mijn stagebegeleidster lenen. Een week later kwam er een boete binnen… Voor mij. Gelukkig konden we er om lachen en mocht ik gewoon blijven 😉.  

Wil jij ook stage lopen bij Ahold Delhaize?

Benieuwd naar ook anderen hun verhalen, van beginner tot professional en van jong tot oud? Check dan ook snel de andere blogs! Op zoek naar een traineeshipbusiness course of inhousedag? Of hulp nodig bij de zoektocht naar jou eerste droombaan? schrijf je dan in voor onze Talentpool!

Ga naar de website
Deel dit bericht

Comments are closed.