Van advocaat naar Company Lawyer bij Intertrust

0
Leestijd: 2 minuten
Farida Azarioh – Company Lawyer

Mijn carrière bij Intertrust begon in september 2013. Ik stapte toen het Southern European & Latin America (‘SELA’) team in als Legal Assistant. Ik had daarvoor kort in de advocatuur gewerkt en was daar voor mijn gevoel voornamelijk bezig met het oplossen van conflicten. Ik voelde me niet prettig in deze rol. Dat was in het SELA team wel heel anders. Vanaf dag 1 voelde ik mij direct thuis in dit team. De collega’s, de cliënten en de verschillende culturen zorgden ervoor dat ik mij op mijn gemak voelde. Al snel mocht ik beginnen aan het traject van Junior Company Lawyer en na een jaar werd ik gepromoveerd naar Company Lawyer. Vanaf dat moment begon voor mij het echte werk! Eigen cliënten, veel verantwoordelijkheden en steeds meer nieuwe uitdagingen. Ik sloot mij aan bij het Junior Commercial team en voordat ik het wist zat ik in het vliegtuig naar Milaan voor mijn allereerste business trip!
Als ik terugkijk is mijn carrière bij Intertrust best snel gegaan. Ik heb voldoende mogelijkheden gekregen en gegrepen om mij te ontwikkelen. Inmiddels ben ik drie jaar verder en ik voel me nog steeds erg op mijn plek binnen Intertrust.

Wat maakt werken bij Intertrust voor mij uniek?

Mijn collega’s zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk toe ga. Daarnaast geven mijn cliënten mij dagelijks de bevestiging dat ik van toegevoegde waarde ben voor hen. Cliënten die ik ook mag ontmoeten tijdens bestuursvergaderingen en die ik tijdens lunches of diners ook persoonlijk leer kennen. Deze ontmoetingen brengen een zekere dynamiek in de dagelijkse werkzaamheden. Het leuke van mijn werk is dat ik met die collega’s en cliënten samen werk aan één doel: onze cliënten nog succesvoller maken. Samen staan we namelijk naast elkaar en niet tegenover elkaar!
Met mijn cliënten bouw ik echt een persoonlijke relatie op en in sommige gevallen een bijzondere relatie. Zo heb ik in mijn portfolio cliënten die al langer dan 20 jaar bij ons zijn en een hele historische relatie met Intertrust en sommige collega’s hebben.Geen dag is hetzelfde bij Intertrust en ik doe steeds weer nieuwe ervaringen op. Ik vind het leuk om me in de breedte van het vak te ontwikkelen en ook op persoonlijk vlak te leren. Intertrust biedt een werkomgeving waar dat kan.
Deel dit bericht

Comments are closed.