Afwisselend en uitdagende werkweek bij ABN AMRO!

0
Leestijd: < 1 minuut

Heb jij altijd al willen weten hoe een werkweek er bij ABN AMRO uitziet? Professional binnen Group Audit, Noushin, vertelt je precies hoe het is. Misschien denk je na het lezen van dit interview wel; ‘Dit is echt iets voor mij!’.

Buitenland

“De afgelopen twee jaar heb ik als Internal Auditor veel opdrachten gedaan in het buitenland. Ik werk iedere maand met mensen uit verschillende disciplines aan nieuwe opdrachten. Daar leer ik erg veel van en het maakt mijn baan afwisselend en uitdagend.”

Reizen

“Reizen vind ik ontzettend leuk. Nieuwe mensen, culturen en tradities leren kennen. Het was voor mij een belangrijke reden om International Business te gaan studeren en ik ben blij dat ik hier de kans krijg om mijn passie met mijn baan te combineren.”

Variatie

“Echt elke week is anders voor mij; een ander onderwerp, een andere locatie en andere mensen. Door ‘Het Nieuwe Werken’ ben ik ook veel vrijer geworden om vanuit huis of ergens anders te werken, op de tijden die ik wil. Zolang het resultaat maar goed is.”

Werkweek

Zoals je hoort, geen typische kantoorbaan en vaste gezichten elke dag. Door te werken met mensen uit verschillende landen, doe je veel nieuwe ervaringen op. Houd je van reizen en van vrijheid, dan is werken bij ABN AMRO misschien wel iets voor jou.

Deel dit bericht

Comments are closed.