Volg je hart bij Traineeship Facilicom.

0
Leestijd: 2 minuten

Voor 08:00 uur de wekker, tsja ik hoor je al denken, dat is heel vroeg. Als student, heb ik dit absoluut niet anders ervaren. En zelfs vandaag de dag, heeft vroeg opstaan nog niet mijn voorkeur. Maar wat als je bij een bedrijf werkt, wat meegaat in de flexibiliteit waar wij naar op zoek zijn? Dan ben je voor een traineeship bij Facilicom aan het goede adres! Een klantgerichte facilitaire marktleider met 31.000 medewerkers en altijd op zoek naar jong talent!! 

Toen ik in 2016 met mijn traineeship begon, kwam ik net terug uit het buitenland, waar ik tweeënhalf jaar had gewerkt. Nog acclimatiserend aan hoe alles in Nederland gaat, werd ik tijdens mijn beginperiode meteen op meerdere fronten uitgedaagd. Sociaal, emotioneel, intellectueel maar ook op gebied van praktisch handelen. Ik kreeg al snel een uitdagende functie waar ik van maandag tot en met vrijdag mijn energie in kwijt kon. En iedere vrijdag was er tijd van training, reflectie, coaching en allerlei projecten. Zeer afwisselend en super leerzaam! Nu werk ik al weer enige tijd in mijn tweede functie: ik ben Consultant Hospitality en breng bij externe klanten adviezen uit of werk aan voorstellen om intern processen beter in kaart te brengen en te stroomlijnen.

Mijn dagen vliegen om: het ene moment zit ik bij een klant, het andere moment ben ik op kantoor voor een bespreking en de dag erna rijd ik – nadat ik eerst thuis mijn mail heb gedaan – naar Brabant voor een tweedaagse training met alle trainees.

Voor mij zijn de variatie en flexibiliteit de grote pluspunten van bij het traineeship van Facilicom. Als trainees krijgen we de kans om ervaring op te doen en innovaties en trends te ontdekken en te delen. We krijgen de ruimte om onze ambities helder in beeld te brengen, maar tegelijk wordt ons ook de spiegel voorgehouden met als vraag: hoe zit je als persoon nu echt in elkaar en bij welk soort functie ligt nu echt je hart? Logische vragen, want alleen door beide te combineren, kunnen we (en misschien later ook jij?) topprestaties leveren!

En o ja, het traineeship is gewoon ook erg gezellig. Ik rond dit stukje snel af want een van mijn jaargenootjes organiseert later vandaag een BBQ in de tuin van zijn nieuwe huis, gezellig!!

Groetjes,
Esmée – Trainee bij Facilicom

Bekijk deze pagina om je verder te verdiepen in Facilicom
Wil je meer lezen over traineeships? Bekijk daarvoor deze pagina

Deel dit bericht

Comments are closed.