Op de koffie bij…ANDRE BOS

0
Leestijd: 2 minuten

Gisteren sprak Eva, onze vraagmanager hem. André werkt sinds mei 2020 bij doen’r en is hij momenteel bezig met een project voor een woningcorporatie. Als medewerker Vastgoed Administratie brengt hij naar eigen zeggen “structuur aan in de chaos”. Het interessante aan zijn opdracht vindt hij het analyseren van de data. Ondanks dat zijn studie gedragswetenschappen een totaal andere richting op gaat, heeft doen’r hem doen beseffen dat zijn interesses ook ergens anders liggen.

Daarnaast vindt het André fijn dat er veel verantwoordelijkheid bij zijn opdracht komt kijken, zo kan hij de opdrachtgever echt ondersteunen. Samen met twee andere doen’rs (Tom van de Avoort en Karst de Waard) is hij gestart op dit project. Met zijn drieën kunnen ze zaken ontrafelen, sparren en brainstormen over nieuwe ideeën. In overleg met de opdrachtgever hebben ze op deze manier al veel bereikt. Ook vindt hij het leuk dat hij en de andere doen’rs meer taken kunnen oppakken dan aanvankelijk in de functieomschrijving beschreven stond. Zo is hij met Tom en Karst bezig met meer gedetailleerde analyses en presenteren ze nieuwe plannen en initiatieven. Mede door zijn studie gedragswetenschappen is hij erg benieuwd hoe de opdrachtgever en zijn collega’s bij de woningcorporatie hierop gaan reageren. André heeft hier een positief gevoel over en heeft goede hoop dat de opdracht verlengd gaat worden.

“MET ZIJN DRIEËN KUNNEN ZE ZAKEN ONTRAFELEN, SPARREN EN BRAINSTORMEN OVER NIEUWE IDEEËN.

Het leuke aan doen’r vindt André de jeugdigheid van het bedrijf. Het bedrijf is in de korte tijd dat hij werkzaam is al ontzettend gegroeid. De dynamische sfeer van een startup spreekt hem aan en hij is nog steeds ontzettend blij met zijn keuze voor doen’r. Hij is daarnaast erg te spreken over de zekerheid die het bedrijf hem biedt. In de eerste maand als doen’r had hij nog geen opdracht. In die periode kon hij trainingen volgen via de online doen’r academie en heeft hij een Prince2 opleiding gedaan en behaald. Ook de backoffice heeft hij geholpen met het ontwikkelen van een dashboard voor TimeChimp (een online urenregistratie software). André weet nog niet precies waar hij zichzelf over een paar jaar ziet. Hij ziet het wel zitten om van meerdere projecten onderdeel uit te mogen maken, waarbij hij structuur aan kan brengen en leiding mag geven. Dat hij mogelijk over een paar jaar meer intern werkzaam is, sluit André niet uit. Hij vindt doen’r een mooi bedrijf en ziet er naar uit om zijn steentje bij te dragen in de ontwikkeling en groei van doen’r.

Bedankt André voor het gezellige en open gesprek!

 

Ben je na het lezen van Andre’s verhaal geïnteresseerd geraakt om bij doen’r te werken? Check dan alle openstaande vacatures. 

Deel dit bericht

Comments are closed.