Arbeidsvoorwaarden Accenture

0
Leestijd: 2 minuten

Wij bieden bij Accenture uitstekende arbeidsvoorwaarden, zowel primair als secundair. Je krijgt bijvoorbeeld een flexible benefits budget, dertiende maand, bonusregeling, pensioensregeling, collectieve ziekteverzekering, korting bij geselecteerde sportscholen en op aandelen Accenture, mobilieitsregeling, laptop en smartphone. De mobiliteitsregeling is afhankelijk van je functie bestaand uit leaseauto, NS Business Card en/of een fietsregeling.

Persoonlijke groei

Jouw persoonlijke groei staat bij ons centraal. Je krijgt volop mogelijkheden om te leren, te groeien en je expertise verder te ontwikkelen. Niet alleen in theorie, maar ook in de praktijk. Zo kun je je skills trainen en meteen toepassen in de praktijk. Je krijgt tevens de kans om vanuit je expertise bij te dragen aan het mvo-programma dat wij aanbieden. Op deze manier zet je je kennis en ervaring in voor een maatschappelijk doel. Op deze blog lees je daar meer over.

Werkomgeving arbeidsvoorwaarden

We bieden je een werkomgeving waarin je de juiste balans kunt vinden tussen werk en privé. Denk hierbij aan trainingen in energiemanagement en flexibele werkafspraken. Dit doen wij omdat we weten dat we veel van je vragen, maar weten dat je ook andere prioriteiten hebt in je leven. Wij willen dat de werknemers zich ontspannen voelen op en naast hun werk.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is voor ons heel erg  belangrijk; wij bieden je flexibiliteit in waar en wanneer je jouw werk doet. Misschien kun je deels thuis of parttime gaan werken. Diverse tools maken het mogelijk voor jou om online samen te werken met je collega’s. We bieden naast vakantiedagen mogelijkheden voor onbetaald verlof.

Arbeidsvoorwaarden

Het vinden van de juiste balans kan vooral voor de werkende ouders een uitdaging zijn. Daarom bieden we naast ouderschapsverlof ook mogelijkheden tot zorgverlof. Wij hebben diverse prijzen gewonnen als werkgever voor werkende ouders en dat is best iets om trots op te zijn.

Lees meer blogs over voorwaarden.

Deel dit bericht

Comments are closed.