CEO Traineeship Tele2: doorgroei kansen

0
Leestijd: 2 minuten

Jorran’s traineeship loopt binnenkort op zijn eind. De komende maanden zal hij dus gaan zoeken naar de beste mogelijkheid om binnen Tele2 door te groeien. Zo is Maurits na zijn traineeship aan de slag gegaan als Controller, en vervult hij nu de functie van Product Manager Mobiel op de consumentenmarkt. Janwillem is inmiddels doorgegroeid naar de functie van Manager Marketing Mobiel en is vanuit die rol nu volop betrokken bij onze 4G-ambities. Ook werken in het buitenland behoort tot de mogelijkheden. Zo is Jenny vertrokken naar Tele2 Noorwegen en Boudewijn naar Tele2 Duitsland. Beiden werken daar als product manager.

Janwillem: ”Gedurende het traineejaar zie je elke plek van de organisatie. Het is niet zo dat er automatisch een plek voor je wordt gecreëerd. Ik heb dus eerst bij verschillende management team leden gepolst welke mogelijkheden er zouden zijn binnen hun afdelingen en ik heb advies gevraagd aan de CEO en CFO. Vervolgens ben ik op zoek gegaan naar de plek waar ik iets kon toevoegen. En dan moet je alleen de mazzel hebben dat de kans zich voordoet en er een plek vrijkomt.”

Maurits: ”De eerste paar maanden in mijn nieuwe rol voelden als een soort transitieperiode. Iedereen weet dat je als de CEO-trainee bent gestart, dus de verwachtingen leggen er wel extra druk op. Maar aan de andere kant neem je wel een schat aan informatie mee waar ik nu elke dag weer enorm van profiteer, ik zie het als de perfecte kick-start van mijn verdere carrière.”

Boudewijn: “Ik wist dat ik graag wat met Sales of Marketing wilde doen maar ik twijfelde erg, want op een Marketing stage had ik na had ik geen echte/verdere werkervaring. Tijdens jouw jaar als CEO-trainee kun je in overleg met de CEO en CFO kijken waar er projecten zijn die je aanspreken. Of het bij Marketing, HR, Finance of IT is, doet er niet toe. Daarnaast zijn we actief in 9 landen, dus mocht je de wens hebben om naar het buitenland te gaan kan hier ook op ingespeeld worden. Hetgeen wat er van je verwacht wordt, is dat je een idee hebt van wat je wilt of niet wilt en dat de telecom markt je aanspreekt.“

Lees hier meer wat de huidige CEO-trainee Jorran Muller en zijn voorgangers vertellen over het traineeship.
Inhoud CEO Traineeship Tele2
CEO Traineeship Tele2: echt een uitdaging

 

Deel dit bericht

Comments are closed.