Brunel – Een goed begin is het halve werk…

0
Leestijd: < 1 minuut

Marjolein neemt vanaf 2015 deel aan een nieuw team binnen Brunel. Lees hieronder haar verhaal. 

Het nieuwe jaar is een feit en het belooft een mooi jaar te worden! Om te beginnen ben ik (en mijn collega’s) 22 december 2014 van start gegaan in een splinternieuw pand op de High Tech Campus in Eindhoven. Op deze plek waar innovatie, technologie en internationaal ondernemen een hoofdrol spelen, komen wij als Brunel goed tot ons recht!

Daarnaast ben ik het nieuwe jaar gestart met een ander specialisme: Embedded Systems. Een dynamisch vakgebied met complexe materie, dat vraagt om focus en expertise. Mooie woorden, maar wat doen we nu precies?

Onder Embedded Software verstaan wij het snijvlak tussen Elektronica en (Technische) Informatica, waarbij wij ons richten op specialisaties en functies binnen zowel de FPGA (Matlab, VHDL) als binnen de software (C, C++, .NET, Java, C#, Python, Ruby). Ook iOS en Android App ontwikkeling maakt hier onderdeel van uit.
Onze specialisten werken mee aan vernieuwende lichtprojecten, kwaliteitsbewaking bij healthcare projecten, software testprojecten en innovatieve ontwikkelprojecten binnen de semi-conductor en high tech-industrie.

Voor mij is dit een nieuwe richting, waar ik me met veel plezier in ga verdiepen! Het team heeft vorig jaar met al hun enthousiasme de gestelde doelen weten te behalen. Een mooi uitgangspunt om dit jaar de behaalde successen verder uit te bouwen! Vol enthousiasme ga ik nu deel uitmaken van dit mooie team en kijk ik uit naar een succesvol 2015!

 

Deel dit bericht

Comments are closed.